Wednesday, July 20, 2011

Experiencing Bangkok : Gambar Part 2

Assalamualaikum

sambungan daripada entri sebelum ni :)



siam paragon.. shopping mall yang eksklusif
kat sini ada siam ocean world


siam niramit.. tempat cultural show
mahal jugak tiket dia.. rm100+ kot.. tapi makcik saya kata berbaloi
(saya tak masuk, nak save duit untuk shopping ;p )


banyak dosa punya raja nih! ;p


dah macam kat arab la pulak!


stesen keretapi utama
nampak tak gambar raja diorang yang beso tuh?


makcik saya kata masa riot dulu diorang buat kat sini


bangkok fort.. tak tau apa fungsi


besonya saya kalau nak compare dengan tuk-tuk yang cenonet tuh!! ;p


GRAND PALACE

harga tiket masuk ye
make sure beli air siap-siap sebelum masuk.. panas!!


belum masuk dah penat.. camno nih?




 
  

merah padam muka anak mat saleh ni.. dah macam udang terbakor


emas nih.. kalau dapat cungkil seketul, kayo den!


emas lagi.. gua nak seludup, bole??




.

14 comments:

  1. nak gambar dan cerita lagiiiiiiiii!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. alang2 nak cungkil, cungkil lebih ckit utk akak...hehehehe

    ReplyDelete
  3. saye sampai bangkok dulu tahun 2000. jauh beza nampaknye..

    ReplyDelete
  4. lawa siot stesen ketapi dia...

    kau memang bias, anak mat saleh ko snap..anak org Siam haram pun takda satu gambarnya...

    ~miahahahaha

    ReplyDelete
  5. cantik2 gambar...sonok akak jln sana sini...

    kalau seludup patung tu, mmg jutawan la akak..hehe..

    ReplyDelete
  6. bestnya hidup penuh emas..heheh

    ReplyDelete
  7. bestnya kalau dapat cabut
    kepingan emas tu :)

    ReplyDelete
  8. tak puas lagi tengok gambar... hehe pi dgn sapa ni?

    ReplyDelete
  9. klu zt kikis emas tu pelan2,hahaha.more!more pic!

    ReplyDelete
  10. nk kidnap model tu boleh??????

    ReplyDelete

pecah kaca, pecah cermin..
sudah baca, dialu-alukan mengkomen ;)