Wednesday, June 27, 2012

Nak Jual Yang Ini Pulak


Saya Dah Cuba
Saya Dah Rasa


Sedappp..


Tak Rasa Hanyir Macam Kebanyakan Produk Yang Sewaktu Dengannya
yang penting, ada halal cert


Saya Nak Jual
Kalau Ada Yang Nak Beli


Harga Market

RM 218.00 sekotak
(sekotak = 28 sachet)


Saya Jual Dengan Harga Yang Lebih Rendah Dari Pasaran


:)





.

27 comments:

  1. kalau aku minum sekotak, boleh tak aku jadi macam abam Aaron?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko jadi macam zain saidin kot.. lagi putih melepak
      abam aaron coklat.. hehehe

      Delete
  2. kak
    klu aku minum jdi mcm Angelina Jolie tak?
    ekekeke

    ReplyDelete
  3. assalam dr hanie..rasanya dah terlewat la kalau aik nak cuba..he he..dah memang sampai masa dah tua..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehhe
      takpe acik.. biar muda dihati :D

      Delete
  4. kalau buleh turu saploh kilo lemak tepu ni.. saya konfom beli

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaaa..
      ini lebih kepada mau nampak muda jelita.. hehe

      Delete
  5. muko yang dah bekodut ni buleh togang balik ko haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. buleh kakpah..
      kulit nampak togang mcm saripah aini.. hehe

      Delete
  6. boleh kurus macam hanie yek..

    ada kesan sampingan tak?

    kak ati ni selalu makan ubat kena
    alahan....aduhaiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaa.. ni bukan untuk kurus la k.ati.. hehe
      collagen drink untuk repair struktur kulit kita
      bagi lebih anjal n lambat kedut :)

      Delete
  7. saya nak jadi mcm maya karinnnn....!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu kena buat plastik sejeri.. hehehhe

      Delete
  8. patut la kulit kak hanie cantik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab kulit tak cantik
      maka, kena cari jalan camne nak bagi cantik sikit
      hehe

      Delete
  9. beb, macam menarik. kena ambik daily ke? kalau berhenti makan ada side effect yang teruk ke?

    ReplyDelete
  10. wow..kalo makan ni bleh jadik lagi jelita ye kak...bleh cuba ni..hehhe

    ReplyDelete

pecah kaca, pecah cermin..
sudah baca, dialu-alukan mengkomen ;)