Tuesday, June 12, 2012

Tugasan Terakhir




ramai jugak yang tengok Nona hari Ahad tu yer
saya tak tengok tapi..
saya tengok citer Zorro

tau-tau ada kawan saya sms.. ;)
ada yang tulis kat wall fb jugak

hehe
ada jugak yang cam yer
terima kasih :)

anyway, itulah tugasan terakhir saya
selepas menyandang gelaran 'dute' selama 2 tahun

Alhamdulillah.. banyak kenangan manis sepanjang 2 tahun tu
~ saya dapat berat badan ideal semula
~ merasa la muka masuk sotkabo, majalah, bilbod, tibi
~ jadi sumber inspirasi jugak kepada beberapa orang kawan.. dan lawan
~ keyakinan diri saya bertambah (tapi tetaplah saya ini masih pemalu.. euwww)
~ customer yang datang klinik pun makin ramai.. 
(ada yang datang semata-mata nak tanya treatment Keep Slim tu ok ke tak)
dan banyak lagilah

tak kurang juga ada yang irihati
siap kata saya ada skandal!! hahaha!! tak sesweiii!

Syukur atas peluang dan pengalaman hidup yang bermakna
Alhamdulillah




.

15 comments:

  1. tak tengok jugak..tpi dpt tengok disini..
    usaha dn berjaya..comel je doktor..slim dn sihat..kalau muda lgi..macam teringin jugak nak kurus he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. ishh acik.. acik pun takde la berumur sangat
      sempat lagi kalau nak trim sikit :))

      Delete
  2. kita kena keep gak lah ...nak bagi slim ..

    rugi tak tengok dr kat tv..

    ReplyDelete
    Replies
    1. CA.. tak rugi pun
      kat sini laaaagi selalu boleh tengok.. hehe

      Delete
  3. Tak tengok jugakkk....
    Macammana ls kakain nk kurus,asyik makan jer, byk plk tuu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakain dah ok dah tu
      maintain cun n langsing lagi.. :))

      Delete
  4. Mak intai2 juga, tapi tak terperasankan hanie. :(

    Kipselim ada hutang dengan mak lbhkrg RM1K. Berkali2 diaorg telefon mak, nak suruh sambung rawatan le tu - tapi mak dah tak kuasa. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak jugak 1k tu mak
      mak pegi la untuk abeskan treatment jer
      kalau dia suruh tambah, mak buat dekkkk jer.. hehe

      Delete
  5. lama tak tengok nonalah

    amboi baju dan tudung baru lagi lah tuh..
    takpe berbaloi...baloii :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita pun lama tak tgk tv 3suku.. ehehe

      alaa, baju beli time sale.. tudung pun murah2 jer :D

      Delete
  6. Boleh kongsi rahsia nak slim

    ReplyDelete
  7. oo..habis dah ek? setiap pemenang jadi duta 2 tahun ke?

    ReplyDelete
  8. akak ni ntah bila nak slim, berat dah naik

    ReplyDelete
  9. best kan, sekali seumur idup dapat jadik duta produk... dpat menambah keyakinan diri tu yang best..

    ReplyDelete
  10. aisehhh.....saya tgk nona ni tapi tgk gitu2 ja sambil menyembang & melayan kakak & anak2.....
    kalau ku tahu ada kamu..pasti ku khusyuk aja depan tv...kena cari tonton plk la nampak gayanya.

    ReplyDelete

pecah kaca, pecah cermin..
sudah baca, dialu-alukan mengkomen ;)