Monday, June 11, 2012

Bertukar Warna Macam Chameleon


kadang-kadang dalam kehidupan seharian
kita terpaksa 'bertukar warna' jugak kan

terpaksa berselindung di sebalik identiti sebenar/ pegangan/ kepercayaan
terpaksa berpura-pura
selagi tidak melampaui batas
demi untuk menjaga hati atau kepentingan orang lain
hmmm...



apapun, biru dan purple
tatap menjadi pojaan hatiku!
:)




.



20 comments:

  1. Cantiknya... kagum mak.

    Mak suka warna biru tapi... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. warna biru dia keluar sekejap jer
      pastu terus tuko jadi purple.. grrrrr :D

      Delete
  2. Replies
    1. tak nampak pulak polis dok halau orang lepak kat bridge malam tu
      :)

      Delete
  3. saya suka semua kaler! jaga jaga dgn saya! :p

    ReplyDelete
  4. Nasib baik tak lip lap lip lap cuma tukar2 kaler je...

    Apapun memang cantekkk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. lip lap masa raya nanti kot?
      ekekeke

      Delete
  5. kalau hari2 dok bertukar? bahaya dak? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. bahaya!
      ala-ala psycho tuh.. hehe

      Delete
  6. suka hijau dan purple! gambar kat mana tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambar jambatan kat putrajaya dear
      :)

      Delete
  7. cantik, menarik, tertarik..

    betullah hanie, kdg2 kita terpaksa merubah warna asal diri kita untuk menjaga hati org lain.. tapi takpe yg penting dapat menjaga hubungan kita sesama manusia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju dengan k.fea!
      tapi kalau selalu sangat, penat jugak kan
      hehe

      Delete
  8. jangan sampai tergadai prinsip diri udah...

    pink, maroon dan cokelat pilihan hati ku.. errr..

    ReplyDelete
    Replies
    1. errkkk
      banyaknya fav karer k.ana!! haha

      Delete
  9. ohsem!!

    ko parking kat mana ni?
    nak tiruuuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. area parking dekat dengan monumen alaf baru tu
      ada macam pelantar kecik berpagar
      :D

      Delete
  10. Replies
    1. k.su suka tak iklan 'merahnya makngahhhhh'?
      hehe

      Delete

pecah kaca, pecah cermin..
sudah baca, dialu-alukan mengkomen ;)