Thursday, June 21, 2012

Away... untuk seketika..


bukan untuk melancong
bukan untuk bersukaria
masih tetap berada di sini

cuma ada perkara yang memerlukan lebih perhatian
dah setel nanti, saya kembali macam biasa
insyaAllah :)
tu pun kalau Mr Malas tak datang buat lawatan mengejut
alaa, kalau tak update pun takde orang kisah la h4ni3 oii.. hehe

bestnya kalau ada private plane kan
saya rasa saya memang perlu bercuti
malangnya, setelah dikaji,
saya tak punya weekend yang free sehingga bulan puasa nanti :(
(daddy, kita gi jalan-jalan time puasa aci tak?)


buat masa ni, ini je yang mampu menceriakan hari
saya beli kat speedy alamanda.. RM 13.90
mula-mula plan nak bagi kat abah saya
tapi bila dah dengar.. aih.. tak jadi lah..
saya dah terpikat.. hehe
syok juga sambil bawak kereta, sambil goyang-goyang bahu
;)


ok kawan-kawan
jaga diri bebaik k.. jangan nakal!!

tata
:)




.

20 comments:

  1. tata hanie.. baru ingat nak ajak dtg rumah sabtu ni.. klu berkesempatan, jemput singgah yer untuk makan tengah hari.. mak akak nak buat doa selamat sikit..

    ReplyDelete
  2. bkn takat yang ayah-ayah je .. yg mak-mak mcm saya pun suka CD tu. layannnn ...

    ReplyDelete
  3. selamat bercoti akak..layan lagu2 lama memang bestkan..hehee

    ReplyDelete
  4. pop yeye tuh. wohob! wohob!

    *

    eii, saya kisah okehhh!

    ReplyDelete
  5. hee.. layan pop ye ye tu.. akak suka 70an..

    ReplyDelete
  6. hahahhahaha..kejadahnya ko layan pop yeh yeh?

    ReplyDelete
  7. assalam doktor..selesaikan dulu kerja yang perlu diselesaikan..lepas tu jangan lupa kembali kesini.ramai yang tuunggu doktor tau..

    ReplyDelete
  8. hahahah .... jangan esok pakai spek itam .... sambil goyang pop yee yeeh

    ReplyDelete
  9. sesekali tukar angin ..best gak

    apakata dengar hindustan lak...hehe..layan :P

    ReplyDelete
  10. Semoga perkara yg nak diselesaikan itu siap disetel sepenuhnya ya.....

    ReplyDelete
  11. Layan Pop Yeh2 sambil goyang2 jgn bergoyang kereta ye dr.

    ReplyDelete
  12. beli la cd tu 1 lagi..boleh bagi kat abah :D

    ReplyDelete
  13. kdg2 i pon lyn lagu uji rashid,hik3

    ReplyDelete
  14. pop yeay yeah..sekali sekala layan syok nih..

    ReplyDelete
  15. erm...ni simptom n3 lepas x abis lagi la ni.....xper xper...p jalan2 lagi ek....berhibur ngan kaset tu, i likeeee....

    ReplyDelete
  16. ada lagu cok cok kendong tak? ahakss..

    ReplyDelete

pecah kaca, pecah cermin..
sudah baca, dialu-alukan mengkomen ;)