Thursday, June 7, 2012

Nasib Memang Sentiasa Baik



gua rasa ada orang sabotaj gua la

huhu~ dah tak sama kaler

Nasib baik la kau persona aja
Nasib baik la kedai belakang rumah aja


Nasib baik.. Nasib baik..


eh, cantik jugak tulisan orang yang tulis resit ni kan??


hahah.. sudah-sudahlah merapu petang-petang
otak tak betul sket petang-petang ni.. banyak insiden geram kat orang hari ni
eh, itu nasib baik jugak ke, nasib tak baik tu?
;p




.

27 comments:

  1. aah normal lahh dah petang2 nie ekekek ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. syndrome sbb hari ni keje full sampai kul 10 kak!
      hahaha

      Delete
  2. Replies
    1. bukan Hanie
      tapi tulisan dia macam tulisan saya kan?! hahaha

      Delete
  3. Assalam Dr.Hanie..memang nasib baik kan..
    memang cantik tulisan tu..tapi kan dr..betul ke tulisan doktor2 tak cantik..he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam acik..
      eh, tapi tulisan saya cantik tau! ekekke

      Delete
  4. Alhamdulillah, masih mampu nak menggantikannya. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau ferrari, tentu tak berganti!
      Kikiki

      Delete
  5. item x byk leh lah tulisan cantik...
    cer kalau itemnya byk... mau jd tulisan doktor..hihii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aippp.. Pesal sume orang pandang rendah kat tulisan doktor ni?
      Hahahah

      Delete
  6. sapa sabotaj? Patient ING? hahaha

    tulisan aku lagi cantik lah! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulisan ko cantik???
      Tak percaya!
      Buktikan! Haha

      Delete
  7. ingatkan gambar apa mula-mula tu. pemegang pintu kereta rupanya. tak boleh guna balik ke yang dah tercabut tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah patah
      Tabley pakai
      Kena letak kat muzium jer.. Hehe

      Delete
  8. erk...pemegang pintu pun boleh tercabut ek...ganas betul

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kualiti kereta tu yg tak bagus!
      Hahaha

      Delete
  9. tu handle yg tercabut tu boleh jadi deco meja kat klenet. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buat ketuk patients yg ketegaq pun ok gak
      Kehkehh

      Delete
  10. haha.. ada petient tak dapat mc sabotaj..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. Saya saspek bukan patient yg sabotaj.. Haha

      Delete
  11. Cantik ye tulisan awak? Heeee...bagila saya mc, baru saya boleh judge cantik ke tak (hahahhahaha....)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mc saya print out dari system jer
      takde tulis tangan punye! hehehe

      Delete
  12. ha..sabotaj??

    ada tak hanie tersalah cucuk orang
    sebelum ni...kat tut ke...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tersalah cucuk takde
      sengaja cucuk bagi dia sakit ada.. kekekeke
      takdelah.. mana de.. saya baik punye.. ;)

      Delete
  13. sapakah yg ganaz punya angkara......(eh, mcm xbetul je struktur ayat tu...ngee....)

    ReplyDelete
  14. biar btl smpi mcm tu sekali...adehla..


    psst, ni brothers tu eh..hehe.. kak, mana kenet?? nt demam² g kenet akak je.. cube akak bg nama kenet..

    ReplyDelete
  15. Nasib baik tak ada yang kena side kick hari ini...ekekeeee...

    ReplyDelete

pecah kaca, pecah cermin..
sudah baca, dialu-alukan mengkomen ;)