Monday, June 11, 2012

Tak Cukup Untuk Orang Tangki Besar





Cuba Char Kuey Teow pulak
kat kedai yang sama tempat kami makan mi udang


Ok.. dah jumpa port baru nak makan CKT sedap!
:)


Cuma tersalah order
CKT Biasa RM3.00 sepinggan
ada 3 ekor udang.. ada baaaanyak kerang
time makan kena buat bunyik sruuuppppppppp
sedap.. tapi tak puas!! haha~

Next time kena order CKT Special
CKT Special RM 4.00 sepinggan




.

24 comments:

  1. Replies
    1. Boleh mak..
      Kat situ ada sate skali
      Ada orang tu kata nak sponsor sate ;)

      Delete
  2. amboi banyak n3 kwn2 arini pasal makanan.....lapar le pulakkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke k.su?
      Kena gi makan cepat2 tu.. Saya x srmpat lg nk bw ni.. Huu

      Delete
  3. so ke mana kita? mee udang ka cakueytiau? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Satu kedai, yang
      Nak balun dedua pun bole! Hihi

      Delete
  4. tangki k.ana sederhana beso.. CKT 3.00 cukup kot..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena CKT 4 laaa.. Biar cepat besar
      Hehe

      Delete
  5. Semalam tengok gambar doc kat nona... cun siot!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uncle tengok nona???
      Unsangkarable! Kikiki

      Delete
  6. ahah..glemer masuk tv..nampak gak kat nona.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gambo tertempel jer tu.. Tak glemer aihh
      Hehehe

      Delete
  7. tak sabar nk cuba..

    kaki makan hanie ni
    tapi ttp slim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup.. Kaki makan ni k.ati
      Mana der slim, dah naik gak ni. Hihi

      Delete
  8. kalau special punya macam mana? udang lebih ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya syak kalau rm4, udangnya 4 ekor!
      hehe

      Delete
  9. Susah nak carik yang betol2 power...jom pi Perlis kalau nak yang sedap...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak aina....
      jangaaan la ajak pi yang jaaaaauh jaaaaaauuuuuhhhhhh
      hehhee

      Delete
  10. sedapnyerrrr..byk udang byk maniss wooo..klu zt plak, mntk kurangka kerang,ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. CKT kerang la best!!
      tak suka kerang eh? nanti zety dok sebelah saya k.. transfer kerang tu kat pinggan sebelah!
      hehehe

      Delete
  11. Replies
    1. kelabu?
      kelabu idaman qolbu.. hehe

      Delete

pecah kaca, pecah cermin..
sudah baca, dialu-alukan mengkomen ;)