Wednesday, July 18, 2012

Feedback Norefal

Lama benar tak menjenguk blog ni

bz.. bz.. bz..
hehe.. orang keje makan gaji camni la
;)


Saje nak share feedback daripada kawan-kawan yang ada beli norefal placenta oil ni
kebanyakannya memang bagi feedback positif
Alhamdulillah

Tapi ada 2 orang pengguna yang buat saya tersenyum


Yang pertama, ibu mertua kepada pesakit saya
katanya..
'Alhamdulillah la.. auntie ada jeragat kat tepi pipi ni dah bertahun-tahun tak hilang..
bila sapu Norefal Placenta Oil, seminggu jer, jeragat tu dah tak nampak dah'
=)


Yang kedua, sahabat saya masa di MRSM dulu
dia mengadu banyak jerawat naik sekarang, mungkin sebab dia stress
dah pegi klinik pakar kulit, habis beratus-ratus RM,
tapi hasilnya tak memuaskan.. malah kulit dia jadi makin kering
dia kata..




Alhamdulillah..
saya happy dapat jual sesuatu yang bermanfaat kat diorang


Ada sesiapa nak cuba sekali?
beli dengan saya, harga murah jer
;)


.

18 comments:

  1. placenta apa dia guna ek.. ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. placenta biri2
      tp insyaAllah.. halal certified by ISNA Canada :)

      Delete
  2. mcm menarik jer nii..
    hati kakain mcm tertarik ni...

    ReplyDelete
  3. kalau ambik placenta kat kandang kambing kawan saya ble tak kak?

    *buat muka serius.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh
      tapi yg tu tak boleh la sapu terus kat muka
      kena makan.. [*buat muka duarius!]

      Delete
  4. mmm

    sejak muka saya berjerawat bagai ni, saya rasa berminat pulak. ehehehe~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..
      iklan dah letak, mai la try pulak ;)

      Delete
  5. Wife saya pun pakai jugak.
    Memang ada perbezaan.

    Lelaki macho mcm saya pakai boleh tak?
    Kalau boleh, saya nak order...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiyakk
      doc zoul terus order dgn rep norefal la
      boleh dapat harga klinik
      boleh jual skali kat klinik..
      wife pun mesti suka, sebab dapat stok at cost price jer.. hehehe

      Delete
  6. wahhh .. KC pestime dgr ni. Nnt free KC baca info tntg dia ye. Mcm berminat je nak tau lebih lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh KC
      papehal, nanti KC email jer saya :)

      Delete
  7. salam akak...oyeke..bleh cuba ni..mekasih kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh dear
      orang pregnant pun boleh pakai.. hehe
      sama2 :)

      Delete
  8. muka ena selalu tumbuh jerawat kecik2 tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. untuk jerawat, kalau combine placenta oil + antibacterial cream,
      2 hari jerawat dah layu :)

      Delete
  9. nak suggest kan pada kakak acu lah
    muka dia banyak jeragat

    ReplyDelete
    Replies
    1. acu belikan la sikit dulu utk dia.. trial.. hehe
      :)

      Delete

pecah kaca, pecah cermin..
sudah baca, dialu-alukan mengkomen ;)