Friday, January 6, 2012

Entri Pertama 2012

Assalamualaikum
:))


Jangan risau ye semua
saya still ingat url dan password blog saya
cumaaa.. alaa.. alasan-alasan cliche la yang menyebabkan blog ni tak ber-update


Well.. tak lambat lagi kot nak wish semua orang
Selamat Tahun Baru
:))


Alhamdulillah..
untuk permulaan 2012, kami sekeluarga dah selamatlah masuk rumah baru
jangan tanya housewarming tau
tak boleh buat lagi.. banyak lagi kena buat kat rumah tu
untuk sementara, setelkan hal-hal dalam rumah dulu
bagi selesa sikit nak duduk
yang luar rumah, orang kata pelan-pelan kayuh la
nanti bila semua ready, insyaAllah, siapa yang sudi bertandang, dipersilakan
:))


Anak-anak
dua-dua dah selamat bersekolah
hantar sekolah yang sama je.. senang
abang 6 tahun, adik 5 tahun
Alhamdulillah.. dua-dua takde masalah nak pergi sekolah
:)


Saya ingat.. saya ada 'hutang' kat 3 orang kawan saya
(u know who u are)
maaf la.. lambat tunaikan janji
tapi saya pasti akan langsaikan 'hutang' tu
:)




so geng semua
tak sure bila dapat update lagi ni

salam sayang untuk semua
dengan pesanan.. jangan nakal-nakal ok!
hehe


kalau rindu, boleh cari saya kat fb
:))


wassalam




.

24 comments:

  1. Alhamdulillah - masih ingat juga dengan rumah yang ini. :)

    ReplyDelete
  2. xnk cri kt fb, nk cri kt umah..kite kn dh berjiran.. hehehe

    ReplyDelete
  3. SALAM,
    TERUSKAN BUAT APA YANG PATUT .. BILA DAH SELESAI DAN NAK BUAT HOUSEWARMING BAGITAHU. KAMI BOLEH DATANG, INSYAALLAH

    ReplyDelete
  4. tgk gambar dak nie teringat dlu tadika un pki bju ABIM nie..hakka


    http://nighberkz.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. akhirnya, rayuan ku di FB di dengari juga...hahahahha...buat housewarming jgn lupa ajak aku...ekekeke

    ReplyDelete
  6. Wah, dah selamat pindah rupanya. Lama tak dengor citer Hanie. :)

    ReplyDelete
  7. Yeay! Hanie sudah balik ke pangkal jalan!

    TQ to daddy ziyyad

    ReplyDelete
  8. rindu DRHANIE.. :)

    eh.. comelnye khayra dgn abang.. :)

    selamat tahun baru jugak untuk DrHanie and family..

    pindah rumah mmg memenatkan..so..take ur time.. :)

    ReplyDelete
  9. Ingat dah pindah?
    Ikut jejak en_me/wak gelas tu...


    Tak jadi nak padam link awak kat blog saya...

    ReplyDelete
  10. nasib baik masih ingat pw...he.he.he...

    ReplyDelete
  11. hepi new year..
    tahun ni brapa banyak wishlist? hehe

    ReplyDelete
  12. angin M melanda ke? hehe..

    selamat tahun baru! :)

    ReplyDelete
  13. doc...
    jam dah pecah lom???
    heheheheh

    sy pun busy nih, kl sempat update, tak pun sy autopost jek siap2...ekekekek

    ReplyDelete
  14. Salam Tahun Baru Doc.. Cute dua beradik tu bersekolah yer.. :)

    ReplyDelete
  15. tauu...
    Wa nampak lu kat fb...

    :)

    ReplyDelete
  16. berkesan gak tulisan DZ kat FB
    tu ye...hehe~

    tak sabaq nak tour rumah hanie
    pulak ...ahaks!

    ReplyDelete
  17. ic.. no wonder.. hehee..
    best umah baru?

    ReplyDelete
  18. akhirnya ada entry .. winduu tau ! .. ;)

    ReplyDelete

pecah kaca, pecah cermin..
sudah baca, dialu-alukan mengkomen ;)