Sunday, January 30, 2011

Dah sampai Vienna dah pun, tapi snowing la pulak..?

Pandangan dari bilik.. Kalau Harraz and Khayra gi McD ni.. sure beku.. bebudak sini pun pakai baju 8 lapis nak main kat playground tu..

Anyway, dah check-in kat hotel. Masa landing tadi, dah nampak snow.. abeh la sure sejuk punya.. driver teksi  sapu tu pun kata tak sepatutnya snow time ni, but esok forecast to be sunnier and higher temperature.


Yang ni lah bilik yang berharga 45 Euros per night ni. Clean tapi minimum, and furnished by IKEA..

Sorry la terjah and take over blog Mummy jap.. lagi pun takut esok-esok bz lak, tak sempat nak update apa-apa, atau Internet dah expired. Ni beli 3 Euro for 150 MB. Kalau nak free leh la lepak kat McD seberang jalan tu..

Yang ni gambar kat Terminal 3, Dubai International Airport. Terminal 3 ni khas untuk Emirates Airlines je tapi besar sesangat dan teramat sibuk. Jam 5 - 6 pagi pun dah berduyun-duyun orang. Bagi yang dah pernah ke Terminal 3 ni, mesti setuju kalau kata dia lebih clean, efficient from KLIA.

Ok lah, nak carik some food lak, pastu nak tido awal..

Salam sayang dan peluk cium untuk Mummy, Harraz dan Khayra dari Daddy in Vienna (4 p.m. local time).

19 comments:

  1. lahaii hanie dear...now i know why la u gundah gulana sokmo... buah hati nak fly jauh ghupanya.. hehe takper dear.. blog pengubat rindu korang...

    ReplyDelete
  2. Doc konpius , suami ko dah pergi ke belum, atau cerita tu dia dah kat sana.sorry tanya makcik ni lemau.

    ReplyDelete
  3. @Kaseh
    hehehe.. tula.. nasib baik seminggu jer
    kalau setahun.. errkk.. pengsan dulu 8x.. haha

    ReplyDelete
  4. @Cik Ina minat Do do Cheng
    tu kira live update tu..
    dia baru jer sampai sana
    hehe

    ai pun konpius.. :D

    ReplyDelete
  5. Daddy,
    mummy pun konpius jap
    sape punye blog ni?
    kalau camni, mummy takyah update la seminggu
    mummy bagi daddy take over dulu
    hahahaha

    itu McD ahh.. kalau ini budak 2 olang nampak ahhh.. sure lompat2 tak hengat punye.. sure tamau tito asik mau pigi itu playglound saje.. nasib baik kitolang tade ikut wooo
    hehe :D

    take care dear! nak readykan harraz pi school

    ReplyDelete
  6. aku pun nak suruh bini aku update blog lah...~hahaha...

    eh jap..bini aku tak tau p/word :P

    ReplyDelete
  7. daddy pulak yg update ye.. ops.. terpanggil daddty lak.. hehe..

    senanglah ye.. ada masa free takyah update blog.. dah ada yang tolong update pulakkan..

    ReplyDelete
  8. igt dah salah masuk blog tadi. hahah!!!

    ReplyDelete
  9. @Daddy Ziyyad
    suh jer mummy ziyyad create account gmail.. pastu ko add jer la dia jadi contributor kat blog ko.. hehehe

    ReplyDelete
  10. @rATu kEBaYA
    haha.. tula pasal
    ok jugak tu.. bole baca citer live from vienna. asik dengar cerita kat malaysia pun boring jugak kan.. :D

    ReplyDelete
  11. @gadisBunga
    hahaha
    blog's owner sudah bertukar!
    hihihi

    ReplyDelete
  12. hehehe.. loving husband and wife..

    ReplyDelete
  13. mula2 confius...ingatkan hanie n family kat vienna...rupa2nya en. hubby take ove blog...hehe

    bagus ah ader blog ni kan...leh share2 citer...

    ReplyDelete
  14. @ibuayahdamia
    tula.. kalau dulu encik apek outstation, setakat boleh call n sms aje la. tgk gambo pun bila dia dah balik sini. at least skrg dpt la gambaran terus camne keadaan kat sana
    hehe

    ReplyDelete
  15. kalu hanie ikut lg bestttttttttttttttt......

    ReplyDelete
  16. Bagusnya, blog jadi penghubung. Boleh tau perkembangan husband yang jauh dan pengubat rindu kata orang. Hehhhe...

    ReplyDelete

pecah kaca, pecah cermin..
sudah baca, dialu-alukan mengkomen ;)