Friday, November 25, 2011

251111 : Shadow Cantik Di Langit



Lokasi : Area Seksyen 8 Bandar Baru Bangi
Masa : 24 Nov 2011 time azan maghrib berkumandang


sebab kamera compact saya dah takde
terpaksa snap dengan htc 5mp saya je ler..


tapi cantik kan?
bukan tiap-tiap hari nampak fenomena ni
:)



[+]
ini gambar yang my brader capture guna ipad
dari Gurney Heights KL
(credit to Bong Mohd Zaidi)




S U B H A N A L L A H




.

26 comments:

  1. SubhanAllah... cantiknya... :)

    ReplyDelete
  2. subhanallah, indahnya ciptaan yg maha esa..



    masa tu duk dalam bilik..

    ReplyDelete
  3. SALAM,
    SUBNALLAH, MAHA KUASA ALLAH KE ATAS SEGALA2NYA.

    ReplyDelete
  4. kuasa allah kan dik !
    sgt2 cantik :)

    ReplyDelete
  5. lain kali usung kenon tu kemana mana...hahaha

    ReplyDelete
  6. wehhh...gilo sekali 3 handbag...hahaha...satu beg ko isi RM, satu beg ko isi USD...satu lagi ko isi Rupiah.....:)

    ReplyDelete
  7. cantik sangat!!

    bertuah kita dapat melihat ini semuakan :)

    ReplyDelete
  8. Subahanallah.. bayang2 apa agaknya tu ye ..

    ReplyDelete
  9. Sangat cantik.. subhanallah.. :)

    ReplyDelete
  10. kat tmpat saya nampak lagi besar dan jelas
    tapi, tapi...
    tgh drive tak mmpu nak ambik gamba

    ReplyDelete
  11. mmg cantek..blh zt xpasan time blk,nmpk bebenor gelojoh nk blk cpt,hahaha

    ReplyDelete
  12. kamera berkuasa tinggi ada, simpan pulak!

    ReplyDelete
  13. kadang2 kamaera cap ayam pun gambar cantik gak ...

    ReplyDelete
  14. subhanallah..

    bila mana langit bercerita ttg kuasa Tuhan..mata yg memandang..pasti dapat segera memahami sekiranya..mata hati masih dpt melihat dgn jelas..

    :)
    kata2 pujangga dari sy.. hehehe..

    ReplyDelete
  15. subhanallah.. nampak kat banyak tempat ye? bayang apa eh?

    ReplyDelete
  16. Apa yg Allah cipta kan semestinya lebih cantik kan! :)

    ReplyDelete
  17. suibhanallah...Maha Suci ALLAH..cantiknye

    ReplyDelete
  18. subhanallah maha suci Allah yg menjadikan langit dan bumi..
    pemandangan yg jarang2 dpt dilihat.. :D

    ReplyDelete

pecah kaca, pecah cermin..
sudah baca, dialu-alukan mengkomen ;)