Tuesday, November 1, 2011

011111 : Headache





atoiii..
banyak beno keje sekarang

dengan bos yang tak abes dengan profit.. profit.. profit..
dengan staf yang dah tegur banyak kali pun dok degil.. degil.. degil..
dengan patient yang tak abes sakit.. sakit.. buat-buat sakit
eh.. kalau takde orang sakit, takde keje pulak nanti kan ;p


dah cuti 2 hari pun rasa macam tak sempat nak release tension

nanti ada masa, saya jalan-jalan kat blog korang slowly ek
jangan merajuk tau!



gambar atas tu, itu jela sunset yang sempat ditangkap
tebal beno awannya
hajat dihati nak tunggu tengok sunrise pulak,
akhirnya sunrise pulak yang tengok kitorang! hihi



.

35 comments:

  1. selagi belum tutup mate
    kerje kerje kerje~

    ReplyDelete
  2. bila nak pencen ni huhuhuhu.....

    ReplyDelete
  3. alorr, br nk jmpa akak sbb xsht ni.. uhuk..uhukk.. batuk, pastu tekak perit.. kinit kt mn?? mlm ni sy g.. :)

    ReplyDelete
  4. Selagi ada orang sakit, selagi itu rezeki masuk, kan? Jangan mengeluh, tak baik... :)

    ReplyDelete
  5. indanhnya permandangan tu.. tp still tak release juga tebsion yg ada tu yer hanie..

    ReplyDelete
  6. saya nak gi keje kat luar negaralah cenggini!

    ReplyDelete
  7. doc...
    mungkin kene cuti jauh sikit...obersie...

    majuk arrrhh .... (wink!!!)

    heheheh

    ReplyDelete
  8. kerja..kerja..celik jer mate dah ade kerja yg menanti...

    nnt bercuti lagi ye...

    ReplyDelete
  9. nk tangkap sunset ni kdg2 ikut luck juga...:)

    ReplyDelete
  10. Keja ngan Gomen lain sakit kepalanya (Doktor keja ngan gomen kan?). Keja sendiri lain gak sakitnya. Keja gomen atau ngan org doktoi2 mesti berkata2 nape lah ramai sgt org sakit. Bila keja klinik sendiri lain plak, manalah org2 sakit ni...hehehe. (Kesian tgk adik ipar yg baru bukak klinik, keja keras nak dapat gaji :))

    ReplyDelete
  11. dah namanya manusia ni
    celik mato jo..byk kerja..
    byk masalah..berulang2...huhu

    ReplyDelete
  12. cepat2 la pergi vienna~keh keh~

    ReplyDelete
  13. @alien
    harap2 takde la tutup mata masa tgh keje
    huhu~

    ReplyDelete
  14. @mizzkechique
    kinit bakang resto yus sek 4 tambahan
    tp akak keje sampai kul 6 jer
    meh datang before 6

    ReplyDelete
  15. @kakcik
    sebab tu 2 ayat bawah tu kena potong
    hehehe

    ReplyDelete
  16. @makdara TERdiva
    cuti dah abes.. huhu~
    ni yg terasa nak sain mc sendiri ni. hahaha

    ReplyDelete
  17. k.@Hanis Azla
    tak puas menikmati keindahan alam
    tu yg tension tak ilang tu
    hihi

    ReplyDelete
  18. @azian
    obersi?
    kena tunggu duit jatuh dari langit
    hehehe

    ReplyDelete
  19. k.@ainnoraini
    jadual dah full sampai december
    kna plan cuti utk next year pulak
    huhu~

    ReplyDelete
  20. @Maya Mayana
    btul.. betul
    kitorg takde luck hari tu

    ReplyDelete
  21. @Ann Huda (Ate)
    saya keje klinik swasta ate
    tapi bukan klinik sendiri
    saya dah penah rasa keje di klinik persendirian (kawan punye) yang tercari2, mana laaa org sakit ni

    ReplyDelete
  22. k.@Ati Masrif
    masalah berulang dgn orang yg tak reti bahasa tu yg paling payah
    di tegur banyak kali pun takmo berubah
    fedap! huhu~

    ReplyDelete
  23. @bujal X
    itu la yg akak doa tiap2 hari dik!
    hahaha

    ReplyDelete
  24. kerja xpernah habis hingga mata trlelap....

    ReplyDelete
  25. tarik napassss panjang panjanggg ...

    ReplyDelete
  26. nak buat camana doc..sakit tetap jugak datang..hari ni pun acik rasa macam TAK NAK demam je..

    ReplyDelete
  27. itulah keje kiter.. kerja tetap kerja..

    ReplyDelete
  28. akak..apa nama kinit?? semlm hjn lorr, xdpt g.. huhuhu

    ReplyDelete

pecah kaca, pecah cermin..
sudah baca, dialu-alukan mengkomen ;)