Friday, February 10, 2012

Anniversary's Lunch and Teatime

A S S A LA M U A L A I K U M



Ini aktiviti semalam

Kami lunch di Bali
Teatime di Ba.. ba.. ba.. ahaha.. Bangi..!!


Best..!!
Terimbau kembali kenangan ber-meetingmoon kat Bali last year

Dah.. takyah citer panjang-panjang
lokasi makan-makan?
boleh baca kat sini(Bali) dengan kat sini(Bangi)
:))




esok nak bawak budak-budak ni tengok snow
yeayyy


.

13 comments:

  1. happy anniversary. semoga kekal bahagia hingga akhir hayat. aminnn

    ReplyDelete
  2. Bila pulak kita tak makan2 bersama lagi? :)

    ReplyDelete
  3. cisss..tipah tertipu. i tot pegi smpi bali nun.hihi

    ReplyDelete
  4. seiras aje senyum hanie dan anak2.. manis sangat.. tahniah yer.. happy anniversary.. semoga terus berkasih sayang hendaknya..

    ReplyDelete
  5. happy faces!tak pernah lagi gi iceroom nie..macam best je!

    ReplyDelete
  6. Ingat ye gi la bali tadi tu tau...

    ReplyDelete
  7. miss u too hihi...
    kita pun dah jarang merayau ke rumah orang skang ni.

    ReplyDelete
  8. Happy Anniversary Hanie laling

    picca kat blog hb tu sodap jo..


    p/s: kak ati lani bz bebenor
    lgpun anak kat sabah balik :)

    ReplyDelete
  9. cantiknya gambar ibu dan anak2..

    ReplyDelete
  10. bila dah ada anak ni, anniversary celebration depa termasuk ackage lah ye..hee

    ReplyDelete
  11. nengok snow kat genting ke kat icity?

    ReplyDelete

pecah kaca, pecah cermin..
sudah baca, dialu-alukan mengkomen ;)