Wednesday, February 15, 2012

Kecewa Dengan Snow

.

A S S A L A M U A L A I K U M


Last weekend bawak budak-budak
kononnya nak tengok snow kan
pegi i-city

Sekali.. snowalk tutup sudaaa
sehingga 8 Mac!
menci! dah la tak announce awal-awal..!!
kesian budak-budak.. beriya dah pakai glove bagai
huhu~


Nak tengok snow kat 'sana' pun, dah habis jugak
temperature dah start naik
takde rezeki.. :(



18 - 25 Februari



~ T A T A ~





.



13 comments:

  1. kat ICT ada snow ke hari tu? nampak sangat cik ina tertinggal keretapi.

    ReplyDelete
  2. dah lama tak pergi i-city.. last pergi masa tu belum ada snow lagi... tp tgk kat FB meriah diorang bersnow di i-city

    ReplyDelete
  3. ala. tunggu je lagi sebulan. hihiks!

    ReplyDelete
  4. Waaa... nak terbang lagi ya? Semoga selamat semuanya. :)

    ReplyDelete
  5. waaaa..nk bercuti ke mn lak tu??

    ReplyDelete
  6. ala siannya.. takpelah takde rezeki kan.. wah.. nak bercuti ke mana tu minggu depan.. syoknya.. nak itutttt.. he..he..

    hanie akak keje kat infra, institut kemajuan desa kat area dato' abu bakar baginda.. dokek bonar ngan rumah.. he..he..

    ReplyDelete
  7. snow bnyk lagi la hanie... jom..

    ReplyDelete
  8. waa nak pi tgk snow yee .. jeless nie ekkeke

    dah pernah ke i-city tapi x puas hati huhuh ..

    ps ; dik ada kenalan tak dari sarawak , nak ke sana lahh ;)

    ReplyDelete
  9. agaknya diorang nak bukak cuti sekolah nanti bulan mac tu.

    ReplyDelete

pecah kaca, pecah cermin..
sudah baca, dialu-alukan mengkomen ;)