Tuesday, October 2, 2012

Vitamin C 1000mg

Assalamualaikum

Bismillahirrahmanirrahim

Alhamdulillah
Saya ambil setapak lagi..
usaha untuk memantapkan lagi ekonomi keluarga
:)


Ada yang dah tahu
Ada juga yang belum tahu
kan..?


Sekarang saya tambah lagi satu produk jualan
Vitamin C 1000mg


Kebaikan Vitamin C.. tak perlu diperjelaskan lebih lanjut lagi
semua orang tau kot vitamin c ni bagus
boleh google sana sini nak tau benefits vitamin c

So, sesiapa yang berminat, macam biasa,
boleh email di

ohh.. dah tukar email address.. :)

yazaravh@gmail.com
atau
hanie78@yahoo.com

Resellers are most welcome!


dipersilakan juga untuk like page kami di fb
:)


semoga usaha ini diberkati olehNya.. aminnn





pics from google





.

17 comments:

  1. eh, akak dah retrieved password eh?? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sudah!
      hahaha
      tapi next entry tatau bila

      Delete
  2. huihhhhhhh !!!
    hutan belantara!!!!!!!!

    gajah pon ado!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang bela...
      hehe.. nak buat bisnes baru nanti..
      nak ganti zoo negara.. ekekke

      Delete
    2. kakak.. beijing ohsem kah???

      Delete
  3. kak, klu resellers tu acane? minimum blh amik brape byk? just nk tau dl.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tina tomeyyy.. i miss u!! hehe
      utk reseller, tina email akak boleh?
      hanie78@yahoo.com :D

      Delete
  4. salam.. uish lamo den tak datang sini. Promo yang kat n3 bawah tu valid lagi ke. Kalau valid nak ar sekotak. balas kat blog kpah yo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakpah.. valid utk kakpah seorang! hehehe
      ok, nnt saya pi sana :D

      Delete
  5. assalam hanie..masih menunggu ni..dah da stok ke belum..pelanggan dah ada he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. acik... insyaAllah esok sampai
      nanti saya pm acik kat fb :D

      Delete
  6. Mak aiii lagi banyak sawang dari I punya sawang ni!!! Hahahhaha...hapa hapa pun mantoppp...bisnes tetap bisnes k

    ReplyDelete
  7. semuga bisnes kamu bertambah maju

    ReplyDelete
  8. ish.. nak la. Oderkan ye. Jadi kawan kita lah kat fb. Cari Latifah Hanim Muin.

    ReplyDelete
  9. hehehehh.... saya tunggu stok bitamin saya habis, nanti sy order. saya pun baru start buz kecil-kecilan hehheeh

    ReplyDelete
  10. tq sharing doa tu :D

    lama kak hanie tak update blog ni

    ReplyDelete

pecah kaca, pecah cermin..
sudah baca, dialu-alukan mengkomen ;)