Wednesday, June 13, 2012

WW ~ Memang Tak Tau Nak Tulis Apa.. Hehe





agak-agak siapa yang bakal duduk kat tingkat 4 lepas PRU nanti? ;)



k, bai... :)




.

24 comments:

  1. Yang pastinya bukan mak yang akan duduk di situ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi kalau mak masuk bertanding, kami mesti pilleyy!
      hehe :D

      Delete
  2. Replies
    1. langit mendung tapi masa tu
      angin kuat :)

      Delete
  3. cantik pemandangan di waktu malam di sini kan

    ReplyDelete
  4. jom kita main teka2.. he..he..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena pangkah dulu, baru boleh teka
      hehehe

      Delete
  5. assalam dr.hani..tak mau teka2 he he.
    yang penting gambar ni cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang penting, yang duduk situ nanti,
      boleh memerintah dgn adil dan saksama kan
      :)

      Delete
  6. saya nak gi rooftop dia pacak tripod je...hehehe~

    niceeee pics kakak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom.. kita landing helikopter kat atas tu!
      hehehe

      Delete
  7. jom kita buat gathering kat tingkat 4 tuh.. adeh, sengal kannn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. berani kaaaa k.ana?
      k.ana pi anta kertas cadangan dulu!
      kekekke

      Delete
  8. gambar pertama tu cantik sangat! boleh jadikan poskad ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..
      boleh buat bisnes poskad la camni
      ;)

      Delete
  9. Jun duduk situ boelh? hihihiii...

    Dr.Hani tak der ide tapi ada gambar macam Jun tak ada idea tak ada pulak gambar lawa2 cam gini. Nak update blog macam mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh.. tapi masuk bertanding dulu! kekeke

      alaa, ambik jer gambar pape pun bole tampal kat blog :D

      Delete

pecah kaca, pecah cermin..
sudah baca, dialu-alukan mengkomen ;)