Saturday, April 23, 2011

Selingan : Video HCMC

Assalamualaikum..
=))


Asyik Bali jer.. jenuh nak ngabeskan ek

hehe


Hari ni kita santai ajelah
layan video
saya kemaruk buat video sekarang ni.. =D

video Bali saya dah upload kat FB
bak kata uncle gedek.. FB frens saya dapat privilege la tengok video tu dulu
kat blog, tunggu habis semua entri la baru saya upload video Bali ye



video




Selamat Berhujung Minggu!


saya kena pegi CME X-ray petang ni.. huhu



oh ye.. tak lupa buat Incik Apek terchenta
Congratulations!!
I'm so PROUD of you  ;)



.



18 comments:

  1. hujung minggu kena p sk la..hu.hu.hu..
    video xleh buka..jap lg jengah lg....

    ReplyDelete
  2. @NzA
    loorrr..
    ni kat sk la ni?
    hehe.. takpe.. gambar2 yg sama je k.nza.. masuk lagu background jer :)

    ReplyDelete
  3. CME X ray?

    errr...ape tu kak? scan baby ke? :p

    ReplyDelete
  4. nnt ai pi terjah fb yu ye..baru buleh online,laptop masuk sepital..haha..

    ReplyDelete
  5. akak CME x ray tu ape?akak sakit ye..

    ReplyDelete
  6. Macam super star! Ada video clip sendiri...!

    OK, uncle tak tau CME X-ray tu apa....

    ReplyDelete
  7. Congratulations juga untok en Apek... walau untok apa juga reason nya....

    ReplyDelete
  8. dtg jengah lg cz nk tgk video. smlm line tenet kt sk wat hal or mayb jeles cz cikgunya layan blog......hi.....very nice....seronok!!!!!!

    ReplyDelete
  9. @gadisBunga
    CME = continuous medical edukesyennn
    hehe
    wajib pegi tiap2 tahun

    ReplyDelete
  10. @Zie
    abeh selama ni online guna apa?
    ipad2???
    :D

    ReplyDelete
  11. @cikceriacorner
    memang sakit.. sakit mata
    tapi xray tu bukan utk mata.. hehehe
    pi dengar talk jer

    ReplyDelete
  12. @gedek!
    superstar???
    kekekke
    tapi ni buat sendiri... takde orang lain buatkan.. so, bukan la superstar kan

    ReplyDelete
  13. @gedek!
    kerana dapat naik pangkat-tapi-tak naik gaji
    huhu

    ReplyDelete
  14. @NzA
    tenet kat sk saje nak menduga kesabaran k.nza..
    ekekeke

    ReplyDelete
  15. Wah... nice video, ada lagu lagi. :D
    Encik Ape dapat naik pangkat? Lazimnya, gaji pun naik. Tahniah pada encik Apek!

    ReplyDelete
  16. @Yati
    buat masa ni memang takde naik gaji lagi yati. huhu.. tapi insyaAllah, senang la nak apply utk naik gaji lak nanti.. moga ada rezeki.. aminnnn.. bole la hanie benti keje, jadi wahm mcm yati.. hikhik

    ReplyDelete

pecah kaca, pecah cermin..
sudah baca, dialu-alukan mengkomen ;)