Saturday, April 30, 2011

Bali Trip : Finale.... [+] Abah's Birthday

Assalamualaikum
=))


Kiranya.. untuk closing ceremony la ni
saya siarkan gambar-gambar yang belum pernah saya upload
saya ingat nak tempek video.. tapi tak boleh upload lak
hampesss..



 macam kete kuda cinderella pun ada kan..?

 ini la pakcik Ngurah Rai.. nama airport diambil bersempena nama dia









Tak lupa juga..
hari ni 29 April 2011
Ulangtahun kelahiran ayahanda saya yang ke-64
kesiannn Abah saya.. sambut birthday dengan sakit mata.. huhu~

Happy Birthday Abah
semoga panjang umur, dikurniakan kesihatan yang baik
dan sentiasa dalam lindungan dan rahmatNya
Kak Cik SAAAAYAAANNNGGGG Abah!!



Not many can have a father
who's half as great as you
Others might try, but they fall shy
you are a top-notch father, it's true



*  *  *  *  *  *



26 comments:

  1. Happy birthday ayah yang ke 64 tahun, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki, dan lagi dikurniakan kesihatan yang baik. Doc sorrylah panggil ayah, kebtulan ayah makcik dah tak de. cayalah ayah doc hanie masih muda belia.

    ReplyDelete
  2. happy busday utk abah hanie...pjg umur,sihat tubuh bdn serta bahagia di samping keluarga tercinta


    **sy nk FM bali...:)

    nama:amy@mamatisya
    link : http://mamatisya.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  3. kira saya kena letak nama jugak ke ni? haha~~

    ReplyDelete
  4. selamat ulang tahun pakcik
    hencem lagi pakcik ni :)

    hari ni juga hari istimewa
    kak ati tau...

    sesuai ah ...hanie bagi gift tu..

    hihi...muka tak malu



    ^_________________^

    ReplyDelete
  5. suka tgk gambar2 tu semua.. sgt menarik perhatian.. selamat panjang umur dan semoga terus sihat utk ayah awak juga...

    ReplyDelete
  6. nak jugak FM tu....(mintak dgn muka sposen)

    Selamat ulang thn utk abah hanie, Tn Hj Abdullah...semoga ceria selalu dismping org2 trsyg...
    moga mata cpt sembuh...
    virus dr amoi ek?????

    ReplyDelete
  7. Oleh ini uncle rumuskan, Bali adalah tempat yg sesuai untok orang yg enjoy culture, architecture, people. Bukan untok shopping semata2...

    Uncle harap dapat pegi satu hari nanti sbb uncle memang minat benda2 macam tu...

    Ayahanda tu mesti seorang yang tampan dalam usia mudanya, kan? Dia tak nak start belog sendiri ke? "Blog begins at 64?"

    p/s : nyesal tak kirim coke indon...

    ReplyDelete
  8. Hepi Besday Pakcik!!!!

    Ko balik kampung eh celebrate ?

    FM tu ko beli kat Tanah Lot eh? Haha

    ReplyDelete
  9. nak jugakk fm tu :p tak malu btoll..hehehehe

    nama:eliss
    link : elissmie.com

    uncle, selamat hari lahir, moga panjang umur murah rezeki :)

    ReplyDelete
  10. Selamat hari lahir kepada Abah doc hanie.. semoga bertambah murah rezeki dan panjang umur.. amin..

    ReplyDelete
  11. dah ramai lah..
    ada can tak nama saya kene undi masuk..
    undi keluar tamau la

    ReplyDelete
  12. happy birthday kepada ayahnya doc!

    ReplyDelete
  13. alaaaaa.. dah ramai. kne suruh amoi cabut undi nama saya tau..

    aliaaroslan@gmail.com

    ReplyDelete
  14. dr hanie....laman dr dah lain... hehehe....


    maaf lmbt... td singgah blog seseorg.... dye sbut psal bzdy ayah dr..

    jadi...sy jga nk doakn ssuatu buat ayh dr sempena hari klahiran bliau....


    smoga ayhh drhanie sntiasa dlm keadaan sihat dan diberkati olehNYA.. smoga dipnjgkn umo jga..

    ayh drhanie hencem r.. hehehe..

    ReplyDelete
  15. Nak pi cuti lagi ke Hanie..

    ReplyDelete
  16. seronoknya tengok dr bercuti2 kat bali..
    nak tergelak baca komen uncle gedek..he he

    ReplyDelete
  17. happy birthday uncle!!


    nnt bace buku puas2 ye doc..hihi

    slmt bercuti..

    ReplyDelete
  18. selamat ulang tahun buat ayahanda Dr!

    ReplyDelete
  19. happy birthday abah
    moga panjang umur, murah rezeki.

    ReplyDelete
  20. selamat hari lahir uncle! :D

    akak, i want i want itu FM!

    http://www.gadisbunga.com/

    ReplyDelete
  21. selamat harijadi pada ayah tu. Mudo lagi..

    fm tu bukan tak minat tapi ramai lagi yang lebih berminat tu.. hehe..

    ReplyDelete
  22. eppy besday pakcik..:)

    akak..cantiknye monumen kat bali tu kak..kreatif..hehehhe

    ReplyDelete
  23. Happy belated birthday to ayahanda Hanie. :)
    Yati tak online banyak hari.

    ReplyDelete

pecah kaca, pecah cermin..
sudah baca, dialu-alukan mengkomen ;)