Sunday, October 2, 2011

021011 : Tangkap Lelehhhh..


.. benda ni pun ye..


tapi


lagi touching bila tengok ending
citer The Back-up Plan tu haa


hehehe
yup.. ini ialah scheduled entry

:D



.

32 comments:

  1. xpernah rasa lagi..ok tak rasanya????

    kalau meleleh lap dgn tisu ok.

    ReplyDelete
  2. Kena cari jugalah waffle tu nanti. :)

    ReplyDelete
  3. pernah jumpa sekali tapi perisa cinnamon.. tak leh in kat tekak ni..

    ReplyDelete
  4. sedap eh?

    mana sedap dgn yg hani buat sendiri? he he

    ReplyDelete
  5. sedap ke hanie...?

    kalau sedap tak belilah
    nanti makan banyak :P

    ReplyDelete
  6. assalam dr..sedap ke ni.acik belum pernah cuba ni..nak cari jugak ni..boleh sahur nanti..

    ReplyDelete
  7. mmg waffle ni sgt sedap,zt mmg panaskan dlm toster tu,pas sejuk sket rangup2,pehhh

    ReplyDelete
  8. teringin nak rasa..tak pernah jumpa lagi waffle ni...

    ReplyDelete
  9. Hari tu dah try, tapi flavour pisang. Ok le... :)

    ReplyDelete
  10. baru nampak pg td ada atas meja bos..tak rasa lg..sedap tak

    ReplyDelete
  11. @k.NzA
    sedap
    tapi saya suka fresh egg vanila dgn maple saje

    ReplyDelete
  12. @kakcik
    banana jangan beli.. tak sedap sangat
    ada cinnamon jugak.. tp tak tau la sedap ke tak

    ReplyDelete
  13. @rATu kEBaYA
    haha
    sama la.. saya suka 2 jer.. fresh egg and maple

    ReplyDelete
  14. @norh
    saya buat kompem tak sedap!!
    hahaha

    ReplyDelete
  15. @k.Ati Masrif
    hahahahaha
    kelakar la k.ati ni
    kang nyesal kang! :D

    ReplyDelete
  16. @Acik Erna
    sedap
    tapi jgn beli banana.. rasa mcm kek pisang jek

    ReplyDelete
  17. @Fatin Mraz
    kena cuba
    masuk jap dlm toaster, fuhhh.. terangkat!

    ReplyDelete
  18. @uncle gedek!
    wajib rasa at least sekali! :D

    ReplyDelete
  19. @ibundo
    sodappppp
    toast kejap, garing! nyumm nyummm

    ReplyDelete
  20. @mama_umar_maryam
    sapu nutella dgn planta
    lagi pehhhhh! :D

    ReplyDelete
  21. @wahida
    memang payah sket nak jumpa kat kedai! huhu~

    ReplyDelete
  22. @Yati
    pisang punye saya tak suka sangat
    manis bebeno

    ReplyDelete
  23. @zh-ena
    apsal tak mintak sket kat bos? hehehe
    sedap, especially vanila dgn maple

    ReplyDelete
  24. eh.. ko touched part yang mana???
    Allaaa....
    jLo dizzy sebab dia kena peluk dan pusing pusing depan tangga tu...

    ReplyDelete
  25. @DrSinga
    part yg masa jLo nak beranak tu
    hehehehe

    ReplyDelete

pecah kaca, pecah cermin..
sudah baca, dialu-alukan mengkomen ;)