Monday, October 17, 2011

171011 : Damen (Ladies)




dia tua setahun daripada saya
tapi saya enggan kelihatan lebih berusia daripada dia

heheh.. namanya pun wanita kannns..

jangan tanya saya keberkesanannya
sebab saya pun baru mula
kita tunggu jer 2 bulan lepas ni macamana hasilnya
;)



psst.. ini bukan promo produk



.

48 comments:

  1. Dr memang masih muda dan kelihatan muda. :)

    ReplyDelete
  2. woww..
    pasni dr.hanie... jelita tanpa mengira usia la...

    ReplyDelete
  3. jom jadik muda belia..hehe..


    makan ulam2 jadik tak? tak mampu lg nk beli itu itu..

    ReplyDelete
  4. Boleh nampak muda 10 tahun tak?.

    ReplyDelete
  5. seronok gak ni...harus nak cube...mane la tau tibe2 jadi muda 10tahun...

    ReplyDelete
  6. placenta biri-birir tak nak try?

    ReplyDelete
  7. pas tu citer hasilnya kat blog tau...janji!!

    ReplyDelete
  8. cepat la 2-3 bln...nk tau hasil...nk mudo jugok...

    ReplyDelete
  9. vitamin c kak ati dah cuba sejak
    puasa...mmg ok

    tapi kologen tu belum lagi...
    kalau ok habaq mai na :)

    ReplyDelete
  10. okes...sila buat review bila dah cukup haul nanti

    ReplyDelete
  11. wah mesti awet mudaaaa niiii
    sila apdet perubahan dokter!

    ReplyDelete
  12. hermmmm ok gak tuh..rasenyer kalau calogen kena amalkan kut pastu baru terserlah kemudaannyer..hehehe

    ReplyDelete
  13. Tu la dia, kita patut amik kan, sebab orang pompuan makin tua makin hilang kolagen tu.

    ReplyDelete
  14. Dr..muda lagi..akalu acik pulak..dah terlewat rasanya..he he

    ReplyDelete
  15. redaxon tu rutin harian akk la ni...

    kaki ayam pun ada kolagen kan ;D

    jom ber awet muda bsama2

    ReplyDelete
  16. @kakcik
    uhuu~ nak masuk 33 dah ni kakcik

    ReplyDelete
  17. @ibundo
    kalau ada hasil, baru den citer.. hehehe

    ReplyDelete
  18. @Zie
    ulam2 boleh
    tapi kena amal dari awal la
    cam saya ni, dah terlambat dah dgn ulam2 tuh.. haha

    ReplyDelete
  19. @ainnoraini
    harus la orang2 muda yg lain nanti makan hati kan
    ekekeke

    ReplyDelete
  20. @♥MAMASYAZA♥
    insyaAllah.. kalau berkesan, saya citer
    hehe

    ReplyDelete
  21. @DrSinga
    arrkk.. takmo la
    baik pakai placenta sendiri jer
    hehehe

    ReplyDelete
  22. @wahida
    janji.. only if ada result yg memberangsangkan keh.. :D

    ReplyDelete
  23. @Daddy Ziyyad
    takyah la
    takde org nak ngorat ko dah
    ekekeke

    ReplyDelete
  24. @k.Ati Masrif
    kolagen tu nmpk ok gak
    tapi beso bona tercekik nak telan hari2! haha

    ReplyDelete
  25. @norh
    jom kite? ;)
    sakit la kalo nak pakai yg cucuk jer

    ReplyDelete
  26. @isabelle
    haha.. ni pun tak sampai seminggu lagi

    ReplyDelete
  27. @hakak CNN
    ha'ah
    kalo benti, nanti menggeleber balik agaknya

    ReplyDelete
  28. @Yati
    betul betul betul
    kang dah tak 'bergetah' ekekeke

    ReplyDelete
  29. @zh-ena
    kesan jangka pendek.. duit kopak
    hehehe

    ReplyDelete
  30. @So Shy Lady
    tapi saya takleh makan kaki ayam kak..
    huhu~

    ReplyDelete

pecah kaca, pecah cermin..
sudah baca, dialu-alukan mengkomen ;)