Wednesday, October 12, 2011

121011 : Grand Door Gift






mewah kan?
ni ler projek yang saya cerita hari tu

untuk bisnes kitorang yang ini
(anak sape la pengantin bertuah ni..)


bergelumang dengan kain net, reben dan manik la pulak lepas ni

;)



.

38 comments:

  1. Jangan nanti yang dapat itu tidak pandai menghargainya. :)

    ReplyDelete
  2. kalau sesaje datang rumah akak dapat tak? keh keh~

    ReplyDelete
  3. wah..bapa pengantin mesti banyak duit dan x tau nak buat ape ngan duit tue..:-)

    ReplyDelete
  4. cantiknya..bertuah yang menerima..

    ReplyDelete
  5. woow...khelass kak.nk meniaga pulak ye...gud luck :)

    ReplyDelete
  6. amboi , biar betik.mewah semewah nya. sapa yang dapat tu.

    ReplyDelete
  7. mesti bila dihias nanti, makin berseriseri, siapalah yg bertuah nak dpt tu

    ReplyDelete
  8. bestnya door gift.. sure tetamu semua suka.. wah, ada bisness ni juga yer.. bagusnya..

    ReplyDelete
  9. cantiknye..
    mmg mewahhh...mmg kelass gitu...kalau dpt tu mau simpan dlm almari...

    ReplyDelete
  10. wooo..beli kat sogooo...


    ajar kite..ajar kiteeee

    ReplyDelete
  11. Cantik kristal. Baik-baik pack tu dan good luck siapkan projek! :)

    ReplyDelete
  12. bestnyer..mesti jemputan tak ramai kot..kalau ramai..jenuh jugak tu :)

    ReplyDelete
  13. meriahnya hadiah yg bakal tetamu terima

    ReplyDelete
  14. kat sahabat2 ni tak dapat keee....

    ReplyDelete
  15. uishhhh isi apa dlm dia dik ??

    ReplyDelete
  16. singgah blog hanie..
    cantik kristal tu....

    ReplyDelete
  17. @kakcik
    kalau saya dapat, wajib masuk dlm display cabinet! :D

    ReplyDelete
  18. @bujal X
    cett.. akak sendiri belom tentu dapat seketul dik bujal oii.. haha

    ReplyDelete
  19. @Acik Erna
    kan?
    rasa nak buat muka tak malu jer nanti menempel kat kenduri dia.. hehe

    ReplyDelete
  20. @Maya Mayana
    meniaga kecik2 jer..
    tolong2 kakak ipar :D

    ReplyDelete
  21. @Cik Ina Do Do Cheng
    semua jemputan dia dapat kot cik ina
    1500 pcs!

    ReplyDelete
  22. @k.Hanis Azla
    bisnes sambilan je kak
    SIL saya yang minat buat ni :D

    ReplyDelete
  23. @k.ainnoraini
    betul.. betul
    time raya boleh keluarkan, letak gula2.. hehe

    ReplyDelete
  24. @k.NzA
    masa saya kawen dulu pun takde bagi benda2 camni
    hehe

    ReplyDelete
  25. @Yati
    kat rumah ni ada 6 kotak besar..
    masalahnya 1 kotak pun tak siap balut lagi
    hehehe

    ReplyDelete
  26. @Alin Marlini
    ramai tak ramai, 1500 pcs jugak la alin ;)

    ReplyDelete
  27. @Chik Att
    itu pun orang punye CA
    saya tukang balut jerr.. hehe

    ReplyDelete
  28. @uncle gedek!
    lebih kurang camtu lah
    hari2 ngadap orang sakit pun boring jugak kan? ;)

    ReplyDelete
  29. @k.ieda
    takde isi
    terus balut camtu jer

    ReplyDelete

pecah kaca, pecah cermin..
sudah baca, dialu-alukan mengkomen ;)