Wednesday, October 19, 2011

191011 : WW~ Let's Put A Smile On Our Face









pfftt.. mood sangat tak best! lambatnya 2 minggu lagi..



.

40 comments:

  1. samalah mood kita ni doc

    apapun ...terima kasih banyak2
    ye hanie...sayangggg hanie :)

    ReplyDelete
  2. testing baby bottles tu~~saya pernah buat~keh keh~~

    ReplyDelete
  3. hhahhaha ... lawak ...keh kehhh

    ReplyDelete
  4. ada ke org cek papers anak main selup mcm tu? sekali anak u'uk... mmm... tak pasal2 kan

    ReplyDelete
  5. ha..ha.. menyenggih sorang2 aka depan pc ni hanie..

    ReplyDelete
  6. memang senyum sorang dibuatnya..terima kasih dr.

    ReplyDelete
  7. mood akhir-akhir tahun memang sangat tak best..hehehe

    ReplyDelete
  8. hahahahah bab yang menyusukan anak part plg sengal

    ReplyDelete
  9. hahaha...semua lawak2...yg annoying pun ada...huhu...


    kenapa nak tunggu lagi dua minggu? eh, sibuk lak...

    ReplyDelete
  10. bab nursing.

    yeckkk...!!!! berbulu. hahahaa!!!

    ReplyDelete
  11. Sape pula letak baby dalam akuarium tu.
    Nape mood tak best? Bukan lusa birthday Hanie ke? Ceria ceria selalu! ^_^

    ReplyDelete
  12. terrima kasih Drhanie... menambahkan senyuman kami di hari ini hehehhe

    ReplyDelete
  13. kejam betul mak dia showerkan ank dia gitu..haha

    doc, baca buku jom..ce carik buku novel tajuk princess, penulis dia jean sasson..sedap gak cite dia..pasal royal family kat arab yg masih lg konservatif..kalau suka la tapi..zie pinjam kwn itu ari..best gak citenye..

    ReplyDelete
  14. xmenahan tgk....yes or no!!!!!!

    ReplyDelete
  15. salam kenal...
    heheheheh....hilang sikit stress ptg2 cam ginih....

    ReplyDelete
  16. haha,..abis la anak2 kita kalau kita ikut tips dia bagi tuh..

    ReplyDelete
  17. @k.Ati Masrif
    hehe
    takkan susah ati lagi kot k.ati? ;)

    sayang k.ati juga :))

    ReplyDelete
  18. @bujal X
    hisshh
    tak senonoh tahu!
    abes masuk bakteria dlm botol ainul.. haha

    ReplyDelete
  19. @Chik Att
    part yg mandikan baby tu, kejam tul! hehe

    ReplyDelete
  20. @NM02
    kalau nak tangan belemuih dgn poops, bole la wat camtu.. kekeke

    ReplyDelete
  21. @k.Hanis Azla
    cantik akak senyum
    saya boleh bayangkan!
    hehe

    ReplyDelete
  22. @Alin Marlini
    kalau la saya jadi cikgu, mesti tak sabar tunggu cuti skolah.. hehe
    tapi kerja yg skrg ni, ujung tahun ker, awal tahun ker, sama jer

    ReplyDelete
  23. @zh-ena
    hehe
    agak2 ada tak bapak2 yg sanggup wat camtu?

    ReplyDelete
  24. @wahida
    2 minggu lagi.. nak tido hotel
    takmo tido kat umah dah
    haha

    ReplyDelete
  25. @gadisBunga
    mesti baby tu geli2 sbb hidung dia kena bulu
    ahahahhaa

    ReplyDelete
  26. @Yati
    yati ingat besday saya?
    auwwww.. sangat terharu! :D

    ReplyDelete
  27. @Ayin MM
    sama2 kasih :D
    ada orang letak kat fb, hehe

    ReplyDelete
  28. @Zie
    kejam kan?

    princess ek?
    ok, nanti saya try cari :))

    ReplyDelete
  29. @k.NzA
    hahaha..
    dulu2 k.nza ada buat camtu tak? ;)

    ReplyDelete
  30. @azian
    tapi jangan buat kat anak camtu tau
    hehe
    salam kenal :))

    ReplyDelete
  31. @HaniCheLat
    ke negeri sebelah jer.. huhu~ dh stress tahap tepu nih

    ReplyDelete
  32. penah dpt bende ni kt emel ke kt fb tah...jadiler,kurang sket xde mood tu ;)

    ReplyDelete
  33. hahaha...lawak la. nursing baby tu paling tak boleh tahan. haha..

    p/s: nanti nak pinjam! :D

    ReplyDelete
  34. mood tak best, tak sabau nak jalanlah tu. kemana?

    ReplyDelete
  35. yang BAD tuh memang banyak tak lojik dek akal..ader ker org buat cenggitu kat baby..hishhh kalau betul macam tuh memang kesian kat baby tuh.meroyan hakak tengok..huhhh

    ReplyDelete

pecah kaca, pecah cermin..
sudah baca, dialu-alukan mengkomen ;)