Tuesday, October 4, 2011

041011 : Tagtraum (Daydream)


nak rumah kaler ala-ala turquoise
tapi nampak macam tak berapa sesuai dengan bumbung kaler oren tu
hmm.. mungkin kena cat bumbung jugak jadi kaler kelabu


heheh


berangan tak kena bayar kan???
;)




.

27 comments:

  1. tukar kaler je?

    Renovate la teros...

    ReplyDelete
  2. betul tue..renovate terus..

    :-)

    ReplyDelete
  3. tak kena bayar pun.. berangan tu salah satu tanda menuju kenyataan kalu kena gayanyalah.

    ReplyDelete
  4. memula berangan dulu, pastu realisasikannya...hehehehe

    ReplyDelete
  5. ko nak gi austria ke jermen ni??

    aku tau achtung je!!

    ReplyDelete
  6. lawanya rumah kalau kaler turqoise.eh eja pun salah hehe...

    beria cari kotak follow nak follow tp rupanya dah follow.tak perasan plak kat dashboard updated blog ni..kena check smula ni huhu

    ReplyDelete
  7. Berangan tak salah dari berangan laa leh jadi kenyataan..nanti.. tapi kena usaha gak ler..heheh..:)

    ReplyDelete
  8. @uncle gedek!
    takde modal la mau renovate
    hakmilik pun lom pindah tangan
    haha

    ReplyDelete
  9. @MasZuber
    arggh
    yang penting mau kumpul modal pi vienna dulu
    hehehe

    ReplyDelete
  10. @rATu kEBaYA
    kompem lepas ni jerawat saya naik mencanak
    ekeeke

    ReplyDelete
  11. @♥MAMASYAZA♥
    insyaAllah
    harap2 termakbul dan dipermudahkanlah
    hehe

    ReplyDelete
  12. @DrSinga
    kat vienna diorg guna bahasa jerman
    hehe
    tu yg dok belajo online tu ;p

    ReplyDelete
  13. @~izan~
    terpengaruh dgn kaler rumah kat tiara residence kajang
    tapi rumah tu rumah banglo moden 3 tgkt.. hehe

    ReplyDelete
  14. @Rinna
    hehehe
    tula
    skrg ni tgh berangan taraf mat jenin jer ni ;D

    ReplyDelete
  15. esok share berangan pasal hiasan dalaman dia pulak ye..

    ReplyDelete
  16. maybe boleh color purple.. tp kena tengok shade yg sesuai jugak hheheh tak per, saya pown selalu berangan jugakkk... asalkan tak nyusah org lain.. hehehehhe

    ReplyDelete
  17. nnti boleh terus jd kenyataan plak pas sibuk berangan hehehehhe

    ReplyDelete
  18. @Ayin MM
    purple ek?
    favourite colour gak tu
    tapi takut nampak mcm tadika lak.. hehe

    ReplyDelete
  19. @norh
    hiasan dalaman pun dok berangan jugak ni
    sibuk google gambo interior deco
    hehe

    ReplyDelete
  20. Semuanya bermula dari angan-angan. Ada rezeki, Insya-Allah. :)

    ReplyDelete
  21. ye ye ye tak kena bayarkan, cik ina berangan nak buat rumah atas laut boleh.

    ReplyDelete
  22. @Yati
    ada rezeki, kita buat sikit2 kan
    :))

    ReplyDelete
  23. @Cik Ina Do Do Cheng
    tak takut dilanda tsunami ker cik ina?
    hihi

    ReplyDelete

pecah kaca, pecah cermin..
sudah baca, dialu-alukan mengkomen ;)