Friday, September 23, 2011

230911 : Dan Kerja-kerja Pun Bermula



ehemm..
bukan nak pindah rumah tapi..




kerja-kerja membalut dan mengikat reben
pada door gift yang sangat mewah
(uihh, untung tetamu yang datang kenduri diorang ni sok)

total = 6 kotak besar!


banyak tuuuu..
siapa nak tolong???




.

28 comments:

  1. Tolong buat untuk Norman dan Memey ke? ;-)

    ReplyDelete
  2. lama dah tak buat keja seni macam ni..

    ReplyDelete
  3. nanti jgn lupe amik gambooo x sabar nak tgk nie :)

    ReplyDelete
  4. sapekan yang buat kenduri yang mewah ni.

    ReplyDelete
  5. soga tu glassware kan.. like crystal.

    ReplyDelete
  6. @gadisBunga
    majlis dia 3 dis..
    mintak2 sempat la.. kalau tak, bagi jer net dgn reben tu suh dia balut sendiri.. haha

    ReplyDelete
  7. @kakcik
    uishhh
    diorg punye sponsor juta2 kakcik
    tak mampu kitorg nak sponsor skali.. hehe

    ReplyDelete
  8. @ieda
    nanti saya tunjuk isi dalam dia eh

    ReplyDelete
  9. @rATu kEBaYA
    ntoh ler..
    kabonye bapak pengantin tu polis
    misti polis atasan la tuh

    ReplyDelete
  10. @zh-ena
    hehe.. jeng.. jeng.. jeng..
    nanti kita tempek gambo benda tu
    menghelip!

    ReplyDelete
  11. @k.Ati Masrif
    customer kak
    kitorg ambik upah balut jer :)

    ReplyDelete
  12. @kemang~
    kamu pun ikut uncle gedek..
    dok jauh2 sket
    hehe

    ReplyDelete

pecah kaca, pecah cermin..
sudah baca, dialu-alukan mengkomen ;)