Thursday, September 22, 2011

220911 : Saya Tak Jahat

dia sangat fussy
macam dia sorang jer yang sakit

.

dia ingat saya dok dalam bilik goyang kaki kah?

.

.

.

.

.
tapi saya tak marah
sebab bila saya tengok kad dia
saya tergelak guling-guling (dalam hati jela tapi...!)

.

.

.

.

.
details ni memang mereka yang akan tulis sendiri


saya tak jahat la... nakal sikit jer! ;)



curhat : saya benci AA! banyak beno hidden charges. nak pilih seat pun kena bayo?? bengong!
(saya nak duduk kat lorong tengah tu jela.. bole???)


.

37 comments:

  1. sokong! pastu kan, kadang² compare dengan harga mas, sama sebijik! tapi mas dapat kacang dengan jus oren...

    ReplyDelete
  2. ngeh... ngeh.. eksekutik lah sangat...

    ReplyDelete
  3. wakakah....

    hanie...

    itu singkatan utk
    executive yg keje di butik :P

    ReplyDelete
  4. jiran2 kita ke ni hanie.. he..he..

    ReplyDelete
  5. kutik apa? hehehe...

    AA tak murah sangat sebenonya. ;-)

    ReplyDelete
  6. AA ni memang 15% aja yg betul2 untung beli tiket nya murah. Lagi 85% customer ekceli kena tipu secara rela tang nak pilih seat, surcharge, etc etc...Yg baru2 ni, kau kena buat online check in, kalau buat kat kaunter, satu kepala dia charge RM10 ! Memang patotlah uncle Tony tu makin kaya raya

    ReplyDelete
  7. hehehh sabar jer lah, kutik apa yer?? hhehhehe

    ReplyDelete
  8. mesti mahal kerja gaji eksekutik ni~keh keh~~

    ReplyDelete
  9. status perkahwinan pun kena hapdate sendiri ..??

    ReplyDelete
  10. cantik kalu lekat nama kucing....he.

    ReplyDelete
  11. tapi masih murah dari penerbangan yg lain kanns.. ekeke

    ReplyDelete
  12. tak yah pilih seat la kak...bantai je duk mana pun....hehe...skip je la bhgn tu....huhu...

    ReplyDelete
  13. patutlah anak cik ina naik gold. sekali je dia naik AA

    ReplyDelete
  14. kihkih..tensen gak ngan aa ni.. tapi kalo xde aa, sy ni jgn berangan la nak travel sokmo..

    :D

    ReplyDelete
  15. @kucingorengemok
    tapi mas da kena take over dgn aa jugak!! huhu~

    ReplyDelete
  16. @rATu kEBaYA
    eksekutik tu pangkat lagi besooo kot ;)

    ReplyDelete
  17. @k.Hanis Azla
    nasib baik bukan jiran seksyen 8 kak!
    hahaha

    ReplyDelete
  18. @kakcik
    tula..
    mula2 pilih flight mmg nmpk murah.. tp bila kena add on itu ini, mahai ler jugak!

    ReplyDelete
  19. @k.ieda
    sian dia.. belajar mengeja tak abes

    hehehe

    ReplyDelete
  20. @Daddy Ziyyad
    ha'ah
    tula pasal
    cuba ko bayangkan tetiba sistem dia (sengaja) busy, takleh nak check-in online, so terpaksa la kita check-in kat kaunter jugak kan.. strategi tu.. strategi!

    ReplyDelete
  21. @Ayin Masliza
    hehe.. ntah
    saya slalu guna perkataan 'tak berkutik' jer

    ReplyDelete
  22. @♥MAMASYAZA♥
    so tak jahat kita gelak kat dia guling2 kan kak
    hehe

    ReplyDelete
  23. @bujal X
    huihh
    memang tak tertanding dgn gaji kita dik! :D

    ReplyDelete
  24. @DrSinga
    kadang2 diorg hapdet sendiri
    keh keh

    ReplyDelete
  25. @k.NzA
    kutikk... ooo kutikkk...
    meh makan ikan meh..

    hehehehe

    ReplyDelete
  26. @en_me
    tapi dengar citer diorg punye servis n mentenen makin teruk ek?
    dah lama tak naik aa

    ReplyDelete
  27. @wahida
    haha
    kang anak2 ada yg kena duduk sorang2 dgn org lain kang

    ReplyDelete
  28. @Cik Ina Do Do Cheng
    saya perasan aa tu memang betul2 mcm naik bas.. kalo naik gold, w/pun kapal kecik, tp terasa gak mcm naik eroplen.. hehe

    ReplyDelete
  29. @kemang~
    konklusinya, kalau jalan sorang dua, boleh naik aa.. tp kalo nak bawak anak2 skali, baik cari kapal lain.. hehe

    ReplyDelete
  30. kerusi dia mahal kot.. tu yang kene bayar tu..

    ReplyDelete

pecah kaca, pecah cermin..
sudah baca, dialu-alukan mengkomen ;)