Tuesday, September 27, 2011

270911 : Doppel-Glück

Saya hepi semalam (Isnin)
walaupun busy, terus tak jadi nak layan monday blues



Pagi:
alhamdulillah...




Tengahari: 

Tengkiu Bujal X
macam tau-tau jer saya suka kaler purple!


*sengih   :D




.

44 comments:

  1. vahhhh ribu riban tewww akak doc.. biler nak banjer kefsi nih.. ihiks

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah... boleh sambut ulangtahun kelahiran dengan lebih meriah nanti. :)

    ReplyDelete
  3. dapat bonus! aum~~mesti lima nagka tu~keh keh~~

    ReplyDelete
  4. bestnye pagi2 isnin je da ada berita bes

    ReplyDelete
  5. @uncle gedek!
    tak cukup lagi nak kaver tiket vienna tu.. baru dpt sehala jer.. hahaha

    ReplyDelete
  6. vavava...mesti banyak tu, blanje mkn pizza bolehhh

    ReplyDelete
  7. salam drhani,

    wowowow rezeki mncurah2..alhamdulillah

    ReplyDelete
  8. wow!! apa lagi, gi bercoti-coti ler.. heheheh tahniah drhanie

    ReplyDelete
  9. wow!! apa lagi, gi bercoti-coti ler.. heheheh tahniah drhanie

    ReplyDelete
  10. kak, saya tunmpang hepi utk akak...tahniah yer...semoga akak terus sukses!

    ReplyDelete
  11. oo bujal tak aci sepatutnya cik ina dulu sebab rumah sebelah station keretapi je. senyum jangan tak senyum

    ReplyDelete
  12. takde alasan takmo gi Vienna dah. haha

    ReplyDelete
  13. Wahh tahniah..dpt incentive leh laa belanja yer..doc.. Cantik laa sourvenier tuh.. :)

    ReplyDelete
  14. patut la tak dak monday blues.. rupanya ada pelangi..

    ReplyDelete
  15. Tahniah, Hanie. Murah rezeki. :)

    ReplyDelete
  16. wahhh tahniahh...rezki hujung bulan tuhh..bukan semua orang dapattt...:)

    ReplyDelete
  17. wah.. dapat rezeki.. alhamdulillah

    ReplyDelete
  18. alhamdulillah...i feel u doc!!..because i got the same thing, but different amount lah..hehehe

    ReplyDelete
  19. wah! dpt bonus ye ... bestnya! happy for u ;)

    FarEast
    http://empayarcanon.wordpress.com

    ReplyDelete
  20. waaaa.....bonus pertengahan tahun...lg semangat nak kerja ke nak berjalan2?...hehehe

    ReplyDelete
  21. @mizzkechique
    makcik kayo.. hehe
    sekejap jela tapi :D

    ReplyDelete
  22. @So Shy Lady
    alhamdulillah
    mencurah tu tidak ler.. ada ler sikit2 buat cover roadtax :)

    ReplyDelete
  23. @DrSinga
    hahaha
    yang ada 2 tu pun dah jarang2 guna! ;p

    ReplyDelete
  24. @Ayin MM
    sedang dirangka..
    tapi nak ngekor org yg pi bekerja.. hehe

    ReplyDelete
  25. @wahida
    thanx sis
    tapi, fenattts tu ada ler jugak.. huhu

    ReplyDelete
  26. @Daddy Ziyyad
    ala..
    amount tu aku boleh beli one way tix jer
    tix balik.. kena keje jadi cleaner kat sana dulu la ek? hahaha

    ReplyDelete
  27. @Yati
    alhamdulillah.. aminn
    sekali sekala jer dapat merasa camni
    :))

    ReplyDelete
  28. @hakak CNN
    a.k.a duit raya jugak tu
    alhamdulillah :D

    ReplyDelete
  29. @rATu kEBaYA
    alhamdulillah
    cerah sikit bijik mata bila tgk payslip :)

    ReplyDelete
  30. @Zie
    alhamdulillah
    zie punye lagi banyak kot?
    ;))

    ReplyDelete
  31. @FarEast
    dapat duit penghujung raya.. hihi
    thanx dik :)

    ReplyDelete
  32. @dr ieda
    lagi semangat nak jalan2 kak
    ekekeke
    penat ah kerja.. kan? ;)

    ReplyDelete

pecah kaca, pecah cermin..
sudah baca, dialu-alukan mengkomen ;)