Monday, September 26, 2011

260911 : Pizza Seposen



kitorang bayar seposen jer untuk pizza ni
prawn passion - regular

nyummm.. nyummm.. kenyang!




apa??

tak percaya???





tengok ni..








yang bukan orang bangi - jangan marah haaa

;)



p/s: oke.. tipu sket.. sebab prawn passion tu kira first class pizza, so kena add on RM3.50 ;)



.

20 comments:

  1. betul ke ni.. kita pun nak gi serbu la.

    ReplyDelete
  2. dominos pizza mmg sedap.
    lg sedap dr pizza hut bg tekak aku.



    .

    ReplyDelete
  3. mak ai..murah dan nampak sedap..

    ReplyDelete
  4. seposen je tu..
    iskh2
    murah gile

    ReplyDelete
  5. pelamak, pepagi tgk pizza, leleh beb! leleh! hahahaha! :)

    ReplyDelete
  6. saya ada kupon pizza tu~~tapi tak pakai pun~haih~

    ReplyDelete
  7. Dah nampak - sampai 31/10/2011, lambat lagi tu. :)

    ReplyDelete
  8. Orang bukan bangi kena buat muka seposen...!

    ReplyDelete
  9. besst ni.. sanggup terjah bangi sebab nak makan pizza seposen ni.

    ReplyDelete
  10. sedap sgt tengok udang dok tergolek atas pizza tu

    ReplyDelete
  11. wah sedapnyaaaaaa.....kesian,duduk jengka, pizzahut pon tarak!

    ReplyDelete
  12. tengah promosi giler tewwww.. uhuhu

    ReplyDelete
  13. gua diet, gua makan lempeng.


    hahaha..

    aku tipu, aku jeles tak dapat kupon ni.

    weh, tengkiu for the kad raya, walaupun dah nak habis syawal baru sampai...hahahahaha..TQ..:P

    ReplyDelete
  14. murahnya nak pergi tapi jauh la plak

    ReplyDelete
  15. gua tengah kira kos minyak .. tol..

    kensel..

    ReplyDelete
  16. lapau dah lama tak makan piza. rega mahal punya pasal tahan nafsu.

    ReplyDelete
  17. murahnya..sangat berbaloi.promotion ni ada lgi ke?

    ReplyDelete
  18. Bestnya, sana macam-macam ada. Kita makan pizza mini 2 hinggit tu, beli kat kedai roti. Hehehe...

    ReplyDelete

pecah kaca, pecah cermin..
sudah baca, dialu-alukan mengkomen ;)