Tuesday, September 20, 2011

200911 : Can U Keep A Secret?


Thanks Kemang sebab bagitau ada jualan gudang MPH hari tu
(gigih akak bukak google map nak cari lokasi!)




ni jer yang saya tangkap untuk diri sendiri
yang lain - semua buku anak-anak

murah! berbaloi!
boleh like page ni kot kalau nak tau bila lagi ada warehouse sale



emm.. agak-agak 1 buku tu pun entah bila nak abes baca ek?
;)



.

19 comments:

  1. Berapa lama agaknya kita betul2 boleh menyimpan sesuatu rahsia ya? :)

    ReplyDelete
  2. novel tu best. siyes.

    kesimpulannya tak perlu la kite spill segala benda even kat stranger walaupun masa tgu nyawa di hujung tanduk. heheh~

    ReplyDelete
  3. Komik kung fu ada jual kat MPH tak? he..he..he..

    ReplyDelete
  4. hari tu kat tempat saya pun adA jual buku murah2~~tapi saya tak minat membaca~keh keh~

    ReplyDelete
  5. mcm best aje buku tu.. nnt2 boleh cari juga..

    ReplyDelete
  6. memang di dalam gudang!!!!

    panas tak??

    ReplyDelete
  7. weee mcm best je? smpai bila ni sis??

    ReplyDelete
  8. wahhh nk g jugak!!! ade mase and ade sale lg zt nk g cari buku budak2

    ReplyDelete
  9. Bestnya! Kalau Yati, mau berjam cari buku craft atau cross stitch. :)

    ReplyDelete
  10. sebelum tido kena baca sehelai dua buku tu.. baru cepat habis.. tapi kalau dah termula baca rasanya tak sampai seminggu dah habis baca.

    ReplyDelete
  11. OK lah tu ko tangkap seketul buku aja..









    Sebab ko dah byk tangkap handbag, kasut, set make up utk diri kau...ekekekekekeke

    ReplyDelete
  12. kak ati baru je
    borong buku2 latihan
    anak2 utk final exam nanti

    kat banting ada kedai buku
    yg sentiasa bagi discount :)

    ReplyDelete
  13. kalau dekat2 mmg kami dh p serbu..kt rumah ni ramai ulat buku + gonggok....

    ReplyDelete
  14. doc zaman sekarang dah tak boleh caya ngan sesapa, kecuali diri sendiri.bestnya mph ada jualan gudang.

    ReplyDelete
  15. mai bisik mai..nak cerita apa kat saya? he he

    ReplyDelete
  16. berapa ratos habis untok buku hari tu...?

    ReplyDelete
  17. saya suka buku dia. baru abis baca twenties girl n the undomestic goddess.. best, lawak... gelak sorang2..

    ReplyDelete
  18. wa.. wa.. ada lagi x jualan gudangnya??

    ReplyDelete

pecah kaca, pecah cermin..
sudah baca, dialu-alukan mengkomen ;)