Tuesday, September 13, 2011

130911 : International


2+ jam untuk meladeni mereka sahaja
(cuma 2/3 yang masuk dalam gambar)

tak dapek nak accept kes-kes lain
mintak maaf la banyak-banyak ye

:)




.

35 comments:

  1. ramaikan pekerja asing sekarang ni.mahu tak sempat lunch ni.

    ReplyDelete
  2. Mak oii...dah mcm satu bas dah rombongan ni...

    ReplyDelete
  3. Berderet, kalaulah saya masuk klinik Pn Dr. ni mau saya keluar balik hehe

    ReplyDelete
  4. Kalau jantan, aku TAK SUKA sebab busuk. AKU SUKA sebab vein sgt obvious, baling syringe dari jauh pun boleh ambik darah! Hahaha

    Kalau pompuan, aku TAK SUKA pasal majority difficult vein, dah lah susah carik urat, poyo mengada ngada takot ambik darah pulak tu, nak aja aku hempok dgn kerusi! Haha..AKU SUKA sebab mereka mostly tak busuk mac am jantan.

    Hahaha

    ReplyDelete
  5. sbb international, local kena tolak tepi dulu yer doc..

    ReplyDelete
  6. uiyooo..
    tu belum masuk org tempatan kan
    sesak~ sesak~

    ReplyDelete
  7. @ibundo
    sebbaik bilik den ado penghawa dingin!
    ekekeke

    ReplyDelete
  8. @Cik Ina Do Do Cheng
    diorg datang malam cik ina.. lepas abes syif kul 7 mlm tu
    suruh datang dlm kul 3-4 takmo.. yela, company nak kerah diorg kerja dulu. susah company camni

    ReplyDelete
  9. @kakcik
    betul tu kakcik.. rezeki juga
    cuma kalut banyak kena buat
    check physical.. ambik urine.. ambik darah.. buat xray
    hehe

    ReplyDelete
  10. @gismo82
    memang diorg datang naik bas pun! hehe

    ReplyDelete
  11. @Tie-Ibu wawanisolehah
    memang tak boleh nak accept kes biasa dah.. diorg datang dekat2 kul 8 mlm, klinik tutup kul 10 mlm. huhu

    ReplyDelete
  12. @Chik Att
    macam2 bau ada!
    hehehe.. kena standby perfume!

    ReplyDelete
  13. @Daddy Ziyyad
    tiap2 group yg ambik darah, mesti ada 2-3 org yang nanges!! hahaha
    pompuan pun ada gak yg busuk.. hancing.. diorg PU tak basuh agaknya. huhu

    ReplyDelete
  14. @k.Hanis Azla
    terpaksa kak
    menguruskan diorg aje pun, kadang2 kul 12 tghmalam baru siap
    kalau accept kes local, mau 2 pagi baru balik rumah

    ReplyDelete
  15. @alien
    meriah beb!
    macam ada jamuan raya pulak.. haha!

    ReplyDelete
  16. XPELAH, JENGKA NGAN BANGI JAUH..EHEHEH

    ALAHAI, CAPS LOCK PULE..MAAF LAH DOC, TGH KEY IN MARKAH BUDAK DLM SISTEM..HIHI

    ReplyDelete
  17. @Zie
    alaa.. ape la sangat
    idok jer sejauh amerika dgn bangi
    ekekeke

    ReplyDelete
  18. @DrSinga
    memang pun
    bezanya takde ketupat rendang dgn duit raya jer.. ekeke

    ReplyDelete
  19. selalunya lepas kes2 mcm ni, doc nak demam tak? he he

    ReplyDelete
  20. Aduhh ramainyaa..beratur ..sure mcam2 perangaikan..

    ReplyDelete
  21. @Rinna
    macam2 pesen..
    dah la almost 95% tak reti cakap melayu/ english.. aduihh

    ReplyDelete
  22. Peh, banyaknya pendatang asing kat negara kita ni ya. Kat sini student luar UTP pun ramai dari Nigeria, Africa. Bila masuk ATM dia orang ada, boleh pengsan bau!

    ReplyDelete
  23. @Yati
    kat bangi ni banyak kilang.. so pekerja2 international ni memang ramai.. yg ambik kesempatan mintak sedekah atas tiket 'amal jariah' pun ramai

    ReplyDelete
  24. bibik akak masih belum fomema ni..

    ReplyDelete
  25. @k.Yan
    cepat buat sebelum expired.. takut nanti banyak klinik dah habes kuota, disebabkan dek 'program pemutihan' tu

    ReplyDelete
  26. wahh meriah hah..mmg zt klu g klinik mane2 tibe2 ade rombongan cik kiah or mat2 tu trus carik kenek lain lah,hehehe

    ReplyDelete
  27. @mama_umar_maryam
    memang meriah
    datang bagi 'duit raya' pun, dapat kat klenet jer, tak masuk poket sendiri.. hehehe

    ReplyDelete

pecah kaca, pecah cermin..
sudah baca, dialu-alukan mengkomen ;)