Wednesday, September 14, 2011

140911 : Julap


Penyelamat..
masa saya overdose ketupat, lemang, rendang, lodeh, kuah kacang etc masa raya hari tu
sangat berkesan untuk saya!


Boleh baca further info kat sini


disclaimer : ini bukan promo produk!




.

54 comments:

  1. kpah ni nak kena makan julap ni doc. Dari tadi perut memulas tapi tak mo kuar-kuar gak. Adei..

    ReplyDelete
  2. Saya makan pil che kit teon je...:-)

    ReplyDelete
  3. bagus gak ni leh buang lelemak tersumbat tu kan :)

    ReplyDelete
  4. nak kena minum...?
    alaa....
    julap pesen pil2 tak de ke doc..?



    .

    ReplyDelete
  5. ada kat supermarket ke, kena order²? (wah terus berminat, haha)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah sampai sekarang saya tak pernah dapat masalah susah berak~keh keh~~

    *sedapkah?

    ReplyDelete
  7. ini yang moden punya yeh

    kak ati makan 'merit' ...herba jamu...hehe

    ReplyDelete
  8. ai follow yu..

    jom follow ai plak

    maceh

    ^_^

    ReplyDelete
  9. Bagus nie.. doc pun minum..kita pun kena try gak.. :))

    ReplyDelete
  10. alhamdullilah..aku pon sama macam Bujal..lawas memanjang...:p

    ReplyDelete
  11. la, saya ada dpt sepeket free hari tu, tapi buang je...huhu..

    ReplyDelete
  12. hahahaha....amik ni leh tido dlm jamban tak...:)

    ReplyDelete
  13. pernah minum sekali.. mmg bagus jugaklah..

    ReplyDelete
  14. @ibundo
    dah baper hari tak keluar tu kakpah?
    hihi.. mesti perut rasa bloated jer kan

    ReplyDelete
  15. @gismo82
    chi kit tek on untuk diarrhoea la bro.. hehe

    ReplyDelete
  16. @tasekM
    ni lagi best drp pil
    masuk la dlm air pape pun
    or gaul la dgn nasik pun
    convenient!

    ReplyDelete
  17. @Chik Att
    kalau bermasalah cam saya, boleh sangat! hehe

    ReplyDelete
  18. @alien
    sesoai utk orang tak suka buah/sayur! :)

    ReplyDelete
  19. @k.Hanis Azla
    perut rasa ringan lepas makan ni
    hehe

    ReplyDelete
  20. @Rinna
    hehe.. kita minum bila 'tersumbat' jer ;))

    ReplyDelete
  21. @Daddy Ziyyad
    of kos!
    sebab ko makan sayur hidroponik kan? hehe

    ReplyDelete
  22. @kakak DrSinga
    orang MLM pun tak jual benda alah ni.. ekekeke

    ReplyDelete
  23. biar betik, cik ina kalau pasal membuang memang senang, habis tu kalau dah makan benda alah ni , cam mano?

    ReplyDelete
  24. minum ni boleh kurus tak kak? heheheh~

    ReplyDelete
  25. @Cik Ina Do Do Cheng
    aishh
    kalau dah senang tu, takyah makan dah benda alah ni cik ina.. tinggal keep up the good work aje.. hehe

    ReplyDelete
  26. @gadisBunga
    err.. ai consume takdo lak kurus.. kekeke
    dia utk supply fibre jer ;))

    ReplyDelete
  27. @NzA
    ada
    guardian ada.. watson nyambek pun ada.. hehe

    ReplyDelete
  28. ni nampaknya kena mintak credit tu..promo gak lah tu.

    ReplyDelete
  29. Wah, boleh campur dalam makanan. Tapi Yati takde masalah membuang. Boleh kot amalkan kalau sumbat 2-3 hari, yek.

    ReplyDelete
  30. @k.Yan
    tolong promo sbb dpt free 1 botol.. hehe

    ReplyDelete
  31. @k.ieda
    boleh.. cari jer kat watson :)

    ReplyDelete
  32. @MasZuber
    bawak bekal time pi jenjalan nanti
    ;)

    ReplyDelete
  33. @Yati
    untuk orng yg tak suka makan sayur pun, boleh amalkan amik ni :)

    ReplyDelete

pecah kaca, pecah cermin..
sudah baca, dialu-alukan mengkomen ;)