Friday, September 30, 2011

300911 : Transformieren

signboard sikit punya lama dah naik
tapi bila tengok menu, masih yang lama
cettt!



so warga Bangi,
kedai ni akan beroperasi ikut signboard yang kat atas tu
mulai 1 Oktober 2011 ye


saya tak sabar nak try cendol tuuu!


sekian...



.

40 comments:

  1. nanti pegi restoran tu, masukkan komen dalam peti komen dia k..ha ha

    ReplyDelete
  2. bangi belah mana ni?? huhu..nk terjah jugakk

    ReplyDelete
  3. yayayaaaayyy

    cendol memang sedap...

    ReplyDelete
  4. gambo atas macam wrapper cekelat cadbury. heheh~

    ReplyDelete
  5. alamat..sila kasik alamat....:P

    ReplyDelete
  6. doc sama cam kat subang tu ke, ni portion makanan semua besar-besar ni.

    ReplyDelete
  7. jengka mane ade benda ni..abc cendol pun ade satu dua kedaiii ajeeee..:(

    ReplyDelete
  8. kalo pinggan besar...ringgit dia besar tak...
    keh...keh..keh..
    rasenye...cendoi pak ali kt pk lg sedap....

    ReplyDelete
  9. jom kita dating makan cendol kat situ one day.. he..he..

    ReplyDelete
  10. nasib baik xminat cendol.....he.he.he...

    ReplyDelete
  11. Bestnya, makan-makan. Cendol, i cannot, nanti semput. Hehehe..

    ReplyDelete
  12. @kakcik
    tgk gambar mcm sedap
    nak start nanti kena try dulu.. hehe

    ReplyDelete
  13. @norh
    pasti!
    tapi hari tu tak nampak pulak kotak komen dia.. gaga

    ReplyDelete
  14. @bujal X
    sebab tu kena pegi lagi after 1st october nanti
    hehe

    ReplyDelete
  15. @MasZuber
    kat korea itu hari ada cendol tak?
    hehehe

    ReplyDelete
  16. @NM02
    ada kut kat tempat lain
    tapi tak tau katne.. ngee~

    ReplyDelete
  17. @Daddy Ziyyad
    alahai bro
    ada 1 je pun kompleks pkns kat bangi ni..
    haha

    ReplyDelete
  18. @k.ieda
    tempat lain tak tau
    tapi mcm penah nmpak jer signboard big plate tuh

    ReplyDelete
  19. @Cik Ina Do Do Cheng
    tak penah pulak saya pegi yg kat subang tu
    sama kut?? hihi

    ReplyDelete
  20. @Zie
    sebab itu la jangan pi keje kat tempat jin bertendang!
    eekekeke

    ReplyDelete
  21. @Hantu Kak Limah
    nanti dah try ai habaq kat sini rega dia
    hehe

    ReplyDelete
  22. @k.NzA
    k.nza terbayangkan errr.. sroott srooott itu ek?
    hehehe

    ReplyDelete
  23. @Yati
    ha'ah..
    u stay away from cendol
    we order other menu jelah ek
    :D

    ReplyDelete
  24. empat-empat tu terlio...
    nak kena pegi empat kali ke.

    ReplyDelete
  25. @ibundo
    pegi 4 orang
    order sorang satu
    pastu rasa la sorang sikit.. hehehe

    ReplyDelete
  26. mcm adaer di subang jea..big plate gak

    ReplyDelete
  27. @zh-ena
    rasanya memang ada
    tapi tak sure sama ke dak

    ReplyDelete

pecah kaca, pecah cermin..
sudah baca, dialu-alukan mengkomen ;)