Saturday, September 24, 2011

240911 : The Confession La Pulak..


yeayy.. dah habis baca Can U Keep A Secret
best!
suka ending dia walaupun nampak macam tak logik


Sekarang,
misi untuk menghabiskan buku di atas pula (incik apek punye)


Kita tengok.. saya habis baca dulu ker, incik apek habis dulu
hehe


Tengahari ni mau nonton Johnny English Reborn
yeayyy!



.

9 comments:

  1. Tengok wayang kat mana? Nak ikut boleh? :)

    ReplyDelete
  2. tgk iklan johny english macam best jea..hopefully next week ade lagi tayang!

    ReplyDelete
  3. @kakcik
    kat alamanda jer.. hehe
    jommm!! :D

    ReplyDelete
  4. @MasZuber
    next week mesti ada punye
    minggu ni pun dok asyik full house lagi

    ReplyDelete
  5. citer tu mcm best jeakan..nampak mr.bean tu nampak sengal jea hehehehhee

    ReplyDelete
  6. gile gigih baca novel..aku nak baca paper pun malas! haha

    ReplyDelete
  7. ada Gillian anderson x-files dalam johnny english!!!

    ReplyDelete
  8. kite nak jugak buku can u keep a secrettt..jelesss...

    owh, john grisham bukan ke byk cite pasal law law law firm dan sewaktu dengannya ke? *menguapppp*

    .....sebab tak paham register-register law..hehe

    ReplyDelete

pecah kaca, pecah cermin..
sudah baca, dialu-alukan mengkomen ;)