Friday, April 13, 2012

Bloggeroid

Cobaan.. Cobaan..

Mari kita coba dengan memasukkan gambar budak-budak comey
[ahakkss.. Comey kerr?]












TQ dear... Kerana memperkenalkan apps ni :-)
(u know who u r)





.

posted from Bloggeroid

24 comments:

  1. Kakain pun guna bloggeroid ni baru nk mencuba ni...tp tu laa tak berapa pandai nk guna.apasal ye bila masukkan gambarnya tak jd mcm hani punya...

    Bila masukkan gambarnya semua kat atas jer..cerita kat bawah pas tu tak boleh nk selang selikan gambar dgn citernya..

    Mmg cobaannn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakain tekan enter tak lepas each gambar?
      Tadi hanie try, masa upload gambar tu, kat text dia kua [image1], [image2]
      So cuba enter lepas setiap image tu
      Lagi 1, kureng best sebab tulisan dia sume kat tepi, takleh buat center pulak

      Delete
  2. akhirnya ...setelah tension di pagi hari
    baru dpt komen guna 'e'

    apa pula bloggeriod tu hanie?

    ReplyDelete
    Replies
    1. guna 'e'?
      internet explorer ek k.ati? hehe

      bloggeroid ni sofware utk buat entri blog, guna hp android

      Delete
  3. oo..guna hp android..tapi acik tak gyna hp android..kalau tak boleh jugak belajar

    ReplyDelete
    Replies
    1. acik guna hp ape?
      iphone yer? lagi canggih tu.. hihi

      Delete
  4. Replies
    1. bukan baby saya!!
      hihi
      tapi, memang bambam.. memang geraammmmm :D

      Delete
  5. aah lahhhhhhhhhhhhh bam2 tuuu ;)
    comel2 .. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bambam tu memang..
      selalu jadi mangsa gegetan saya! haha

      Delete
  6. wah.. akak pun kena start belajar ni.. nnt ketinggalan.. tak faham nnt akkak tanya hanie yer.. boleh? he..he..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh.. boleh.. hehe
      langkah 1 - kena donlod dulu apps ni kat market.. :D

      Delete
  7. aku tak boleh guna apps ni, pasal aku guna public fon aja...ahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. public fon pun boleh laaaa
      hahahha

      Delete
  8. it's time for me to change hp ;(,huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tukar! tukar! tukar!
      esok kan cuti?! [hehe, batu api!]

      Delete
  9. boleh cuba ni ttp yg xbestnya bila tulisan xleh buat centre........

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula..
      maybe boleh draf dulu guna bloggeroid ni, pastu edit balik kat browser
      tp leceh sket la

      Delete
  10. Wawawa.. Ada ureng suda kasi try itu bloggeroid owh.. Haha,jadinya sesama jakunlah Kita neh yea? hi hihi.. ayat yg akhir sy suka.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha.. Jakun! Jakun!
      Tagline baru.. Blogging is easier with bloggeroid
      Kekeke

      Delete
  11. haha..nice2..dh try..ader tak aps untuk blogwalking?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha
      So far tak jumpa pulak lagi apps blowalking
      Nnt kita try godek2 kat market ye :-)

      Delete

pecah kaca, pecah cermin..
sudah baca, dialu-alukan mengkomen ;)