Saturday, April 21, 2012

They Never Let Us Down


sekarang kalau nak makan steak

memang takkan cari kat tempat lain



honey pepper bbq ribs

RM 31.90



lamb shoulder

RM 19.90



mana lagi kalau bukan kedai depan rumah

Islamic Trattoria

:-) :-) :-)



30 comments:

  1. assala doc.hanie..meang minat daging kambing ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana acik tau kambeng tu saya yg punya?
      Hehe

      A'ah.. Kalo daging, memang saya pilih kambeng :-) :-)

      Delete
  2. Replies
    1. K.yan,
      Kalau turun bangi, wajib try
      :-)

      Delete
  3. CA suka blck papper chicken grill ..... tapi dah tak leh telan ... sebab banyak kali terserempak ngan tuan2 punya restoran western kat kedai borong ..

    ayam tanpa tulang ... diimport dari Thailand ... tanpa ada sebarang label halal ...

    Cuakkkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Erkkk.. Takutnya
      Hopefully yg ni ok
      Kalau tak ok, kena buang la nama islamic tu
      Hehe

      Delete
  4. wa.. sedap ni.. tapi harge dye menyebabkan sy hnya mampu menelan air liur shj.. hehehe.. ^^

    anyway..suke name kedai makan tu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kire ok sgt harga tu MJ
      Kalau kedai lain, laaagi mahal harga dia
      :-)

      Delete
  5. en. abah suka sgt kalo daging kambing

    ReplyDelete
  6. Dekat dgn kedai tudung Fareeda tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seberang jalan jer drp fareeda doc!
      :-)

      Delete
  7. wah.. akak kena try jugak ni.. selalu dok lalu2 depan aje..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wajib! Wajib!
      Hehe..
      Jom.. Gi makan sama2

      Delete
  8. Replies
    1. Adik alin ada bangi kan?
      Bebila turun bangi, bole la try :-)

      Delete
  9. Trattoria...wajib cuber ni...err dpn umah ek? Klu singgah leh singgah umah tuan umah sekali la ek ?? hehehehe......

    ReplyDelete
    Replies
    1. wallah!! sedapnya....
      balik ni nak carik western gak...huhu...

      Delete
    2. Aspen.. Boleh sangat
      Mai la singgah. Tp bgtau awal2.. Sebab rumah kite dah la tak cantik, bersepah lak tu
      Kekekeke

      Delete
  10. Wahida..
    Tergoda eh?
    Tempat laen x sedap.. Hihihi

    ReplyDelete
  11. kat depan umah je? ok saya jeles!

    ReplyDelete
    Replies
    1. rumah saya best..
      macam2 adaaa... hehehehe

      Delete
  12. aduhai hanie...kak ati mmg tengah mengidam
    nk makan setik nih...hihi

    depan rumah tu kat mana hanie? dekat2 mana
    kedai tu ..dekat ariani ke?

    cepat2 bgtau..nk ketuk papa anniversary ahad ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat area tu ada ice room.. ada yati ayam percik.. ada paparich
      area tu dia panggil 3B curve.. setentang dengan cimb seksyen 8

      Delete
  13. org bangi x singgah sini 'berdose' nih,hahahaha

    ReplyDelete

pecah kaca, pecah cermin..
sudah baca, dialu-alukan mengkomen ;)