Friday, April 13, 2012

KL Ke-tower... (pengganti KL Menjerit.. hihi)



[read : KL Ketawa ;)]


KL Tower..
segah namanya


seindah pemandangannya


saujana panoramanya


semahal bayarannya...
RM 100 bertukar tangan...


dah rasa macam naik tower kat europe pulak
dulu rasanya kalau tunjuk mykad, nak naik rm10 jer per adult
sekarang dah ada pakej
pakej famili la, pakej basic la..

nasib baik kali ni servisnya lebih mantap
:)


mana taknya
first time pegi pun 5 tahun yang lepas.. hihi




.



18 comments:

  1. assalam doktor..ada jugak la 5 tahun lepas..cik smpai sekarang lalu tepi je..tak pernah singgah pun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena naik cepat acik
      Takut nnt harga makin mahal
      Huhuuu

      Delete
  2. mahalnya! RM 100 tu untuk 1 family ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'a
      Utk 2 adult, 2 children
      Basic package.. Naik kl tower + poney ride
      Mahal kan!???

      Delete
  3. waaaa mahal tuu
    sibb baik dah pernah naik huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semua anak2 dah naik?
      Hehe
      Kitorg naik jugak la, sbb masa pegi 1st time, si amoi kecik tu belum lahir lagi

      Delete
  4. Replies
    1. Naik la sekali
      Merajuk kl tower tu kang ko tak pi visit dia
      Haha

      Delete
  5. uncle tak boleh naik... nanti BP naik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uikk.. Uncle ada hypertension kah?

      Delete
  6. dah boleh HDR tak free tak?
    ada try?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belummm
      Seriau mau membayar usd online
      Yg ni pun guna android apps jer. Haha

      Delete
  7. pernah pegi..tupun bos yang belanjer..hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bos belanja lagi?
      errr.. tanya incik bos, bila dia nak belanja saya???
      ahahha

      Delete
  8. uishhh maheyyy nyer...
    banyak menda lain boleh beli wo ngan 100 hinggit... kansel..

    ReplyDelete
    Replies
    1. support tourism malaysia katanyer k.ana
      hehehe

      Delete
  9. pernah 2x naik situ masa bwk rombongan sk.......

    ReplyDelete
    Replies
    1. tiket untuk rombongan murah tak k.nza?

      Delete

pecah kaca, pecah cermin..
sudah baca, dialu-alukan mengkomen ;)