Sunday, April 15, 2012

BlogIt! La Pulak

Testing another apps

Tapi nampaknya apps ni pun tak boleh bikin tulisan kat center

Tapi ada tambahan untuk text editing

aahhh, saya rasa kalau masukkan html code boleh kot



Ok.. Now let's try insert gambar pulak



Hmmm.. Menarik.. Siap boleh preview lagi sebelum publish

Another image

ayam penyet!


Yes! Yes! Saya rasa saya lebih sukakan BlogIt! berbanding Bloggeroid..

untuk quick update, memang best

Cubalah! :-) :-) :-) :-)







9 comments:

  1. boleh3.. thanx 4 the suggestion.. :)

    ReplyDelete
  2. boleh la tulis blog bergambar dimana mana saja..
    dah tak de alasan dah tu doktor..sehari satu n3 atau lebih..

    ReplyDelete
  3. lama tak pekene ayam penyet!

    ReplyDelete
  4. Nanti nk try jugak la...

    Sedap ayam penyet tuu...

    ReplyDelete
  5. kak, tu mcm ayam penyet yg kt seksyen 15 je.. hehehe

    ReplyDelete
  6. tepon kita tak canggih , x leh publish blog kot hp :p

    ReplyDelete

pecah kaca, pecah cermin..
sudah baca, dialu-alukan mengkomen ;)