Wednesday, April 25, 2012

Tidur Malam Tersenyum Happy


Dia dapat gaji lebih sikit hari ni

Dia belanja saya makan lagi

Kat sini

kat restoran favourite kitorang kat bangi



Grilled Lamb Chop

rm 34.50



Alamatnya di sini

Alhamdulillah.. Semoga murah rezeki lagi, Daddy :-)



46 comments:

  1. amboi doktor..tidur senyum..mimpi senyum..suka ye

    ReplyDelete
  2. Kami belum gaji lagi... tapi, tapi, tapi, bila dah gaji, kami nak cepat2 ke bangi la cam ni! =)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. mana ada makan free yg tak seronok.. hihi

      Delete
  4. Alhamdulillah. Syukurrrr...

    Cik Abe kakcik tu pun naik gaji gak, tapi kad ATM dia kakcik pegang! ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kad ATM kakcik pegang??

      err.. kakcik... jom shopping! ekekeke

      Delete
  5. seronokknya mcm tuu...kalau kakain pun semyum memanjang jer..
    sape tak sukakann...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. betul tu kakain..
      makan kambeng favourite lak tu.. alahaiii :D

      Delete
  6. suke lettew.. kak, restoran ni dh pndh kt den tu kan.. so, yg blakang tu ttp terus eh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. suke lerrr.. hihi
      kedai belakang still ada.. yg tu lebih utk local cuisine
      islamic trattoria ni more to western/italian/mexican punye food

      Delete
  7. wah,sedapnya.. saya nak belanja suami jugak laa hari ni:p

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. wajib! wajib!
      kalau tak jumpa, kak yan roger k!
      :D

      Delete
  9. sodapnyerrr lamb chop tuu.. well done ker tuu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua ada 3 ketul
      2 ketul well done
      1 ketul sesat medium.. hehe

      Delete
  10. sedapnya. wah confirm takw as was kan masuk sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak was was sebab waiter/ tukang masak semua melayu jati
      masuk pun dia greet assalamualaikum.. :D

      Delete
  11. Replies
    1. kalau di bagi makan daging kambing hari2 pun takpe kan
      hehe

      Delete
  12. waahhh... Daddy memang contoh suami pilihann.. hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waahhh... satgi bila dia baca komen k.ana ni, sure dia pulak yg tido tersengih2
      ahahaha

      Delete
  13. Replies
    1. sedap kak sue..
      nyum nyumm.. hehe

      Delete
  14. bagusnya. nak try la nanti.

    ReplyDelete
  15. Amin......murah kan la lagi rezeki Mr. Daddy

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminn.. aminn..
      boleh mrs mummy tumpang senang.. hehe

      Delete
  16. ini tak sama dengan yg hari tu kan hanie?

    mana lagi sedap :)

    p/s: mmg suka kambing yek

    ReplyDelete
    Replies
    1. k.ati..
      kedai yang sama.. menu berbeza.. tapi menate yg sama.. hehehe

      memang antu kambeng! :D

      Delete
  17. ajak la kawan2 blogger sekali... kami tolong raikan... 'Dia' bayar...

    ReplyDelete
  18. ahahahhaa...aku setuju amat dgn komen uncle Gedek

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, aku pun memang setuju amat kalo ko nak belanja kat bagan lalang!
      bila? bila?
      hahahaha

      Delete
  19. Replies
    1. kalau tgh preknen, bahaya nih
      hehe

      Delete
  20. WAAAAAAAAA happy nyeee
    romantik betul hubby adik ,
    beruntung ! .. ;)
    kami2 disini x dpt gaji layieee huhu
    duk ikat perut dua tiga hari nie

    ReplyDelete
  21. Amin.. semoga terus di murahkan rezeki hendaknya.. semalam masuk SR dah menjeling2 juga kat wadihana tu.. he..he..

    ReplyDelete
  22. ok konfem minggu ni kitorg singgah!hahaha

    ReplyDelete
  23. nk jugak..nk kne tggu 1st gaji la mcm nih..

    ReplyDelete
  24. alhamdulillah..rezeki yg lebih disyer ngan isteri.berkat.

    ReplyDelete
  25. beberapa kali penah melintas restoran nie tapi belum penah singgah
    lepas nie nak try gak lah
    tq kak :)

    ReplyDelete

pecah kaca, pecah cermin..
sudah baca, dialu-alukan mengkomen ;)