Sunday, May 20, 2012

Kasih Bertaut.. ewahh..



Terima kasih dan Tahniah
buat semua yang hadir


sesekali piknik tepi tasik best kan?
;)



.

38 comments:

  1. amboii.. laju tuu.. akak balik terus sambung tido.. migraine. hee.apa2 seronok.. insyallahhh.. kita jumpa lagi nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngantuk jugak k.yan
      tu yg upload 1 gamba jer
      tak larat nak edit byk2. hehe

      TQ sbb datang k.yan :D

      Delete
  2. Jujurnya, bila dah balik ke rumah dan selepas bangun dari tidur baru kakcik teringat yang kakcik tak nampak pun tasiknya! ;-)

    Yang penting kita enjoiiiiiiiii...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..
      Tasiknya belah bawah kakcik
      Terlindung dengan pokok..

      Yeahh, yg penting kita enjoyyyyy :D

      Delete
  3. Jeles nii..sebab tak dpt pi sana...balik kampung la plk..
    Mesti meriah kan bila berkumpul ramai mcm tuu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. happening tau kakain! :)
      ada rezeki next time kakain join yer

      Delete
  4. Replies
    1. jangan la marah..
      nanti aku superimpose la gamba family ko.. nak?
      ehehhe

      Delete
  5. singgah tgk gambar perkelahan bloggers...tahniah.

    ReplyDelete
  6. oh maiiii,

    this is so classic...;'( sayaang tak joinn..nak nanges!

    btw, saya ada tag akak utk buat sesuatu. kalo ade masa buat tau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan la nanges
      insyaAllah ada lagi pasni.. :))

      Delete
  7. Salam,
    Gembira dapat bertemu rakan2 blogger. Salam LF kepada suami.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam Dato'
      saya n suami pun gembira dan berbesar hati dapat jumpa Dato' dan datin sekali lagi
      :))

      Delete
  8. seronoknyaaa
    dah macam perjumpaan keluarga aje ..
    wajah semua lebih kurang same ! ..
    happening .. jelesss nyee x dpt joint ! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengok la.. mana tau pasni ada sudi merancang gathering/konvoi ke kuantan pula
      boleh jumpa k.ieda :))

      Delete
  9. salam dcoc hani..tak dapat nak pegi..balik kampung ada kenduri..mesti seronok bila dah ramai2 kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam acik
      takpelah, takde rezeki kali ni kan acik
      insyaAllah satu hari nanti kita dapat jumpa :)

      Delete
  10. kalau ada air lagi best ... bleh main simbah2 ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jauh sangat nak pi ambik air tasik, CA
      panas lak tu, tak larat.. hehe

      Delete
  11. ala..seronoknya! teringin juga nak jumpa bloggers..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nadiah dah balik malaysia nanti, kita plan lagi k?
      :)

      Delete
  12. Replies
    1. nanti kita dating lagi ek
      jumaat? ;)

      Delete
  13. lawanya gambar.. akak hambik ehh.. hee..

    best sesangat...thank u very much dear..

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. next time k.su join eh?
      :)
      teringin nak jumpa

      Delete
  15. Sesekali best lepas ni mesti berkali2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam dah addicted pulak yer k.aina?
      hehe

      Delete
  16. wahh cntik la gambar ni kak hanie :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila.. sila..
      save dan print out kat kedai, buat kenangan.. ehhehe

      Delete
  17. Seriously, i love this photo. Dh save pn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. suka sebab tengok gaya cik zam posing tu eh?
      hehe

      Delete
  18. tak nak belanja kita sekerim ye.sapakah jejaka yang nampak santai tu : )

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom, makan kek kat fruitty.. hehe
      jejaka itu ialah suami kepada ayu akuzle.. :D

      Delete

pecah kaca, pecah cermin..
sudah baca, dialu-alukan mengkomen ;)