Wednesday, May 23, 2012

WW ~ Dah Sampai 'Jopun'







14 comments:

  1. Replies
    1. Sekarang musin bunga tu berguguran di sini, kan?

      Delete
    2. sampai pagi tadi kakcik.. hehehe

      tula, tengah lebat berbunga pokok ni

      Delete
  2. bulan lepas... area CA ni pun ...mcm musim spring je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. kan?
      duduk bawah pokok, bunga berguguran, pastu feeling ala2 duduk obersi ;)

      Delete
  3. tu nama dia Tabebuia rosea kak. heheh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berapa banyak spesis tumbuh tumbuhan yg GB hafal ya? Hebatttt :P

      Delete
    2. nama bunga kuning tu dah dapat lom?
      ekekeke


      Faizie.. GB menghapal nama pokok, sama la macam kita menghapal nama ubat kut? ;)

      Delete
  4. Replies
    1. korea dulu.. baru jopun!


      ntah bila la tapi.. :(

      Delete
    2. Alamak.. ada workshop kat Jaeju, 10-12 July 2012.. kena bodek boss jap ni..

      Delete
    3. Hohh.. Bodek.. Bodek.. Bodek..! Haha

      Delete
  5. lerr.. patut ler gambar senget.. nak amik gambo pokok tu je eh..serius k.ana ingat dah sampai jopun.. cess tipah tertipu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sampai jopun betul2 tu dalam mimpi jer k.ana
      Tak mampu den! Hehe

      Delete

pecah kaca, pecah cermin..
sudah baca, dialu-alukan mengkomen ;)