Tuesday, May 29, 2012

Ni Namanya Memang Takde Keje!


orang buat light trail
kita buat the opposite pulak
camera trail!
hehhh.. suko ati kau jer bagi term sendiri ;p

hijau tu lampu ape ntah.. lupa!


haa.. cer terka yang kaler hijau kebiruan tu ape benda?


kita try buat heart shape tengok..
eh, terbalik la pulak jadinya


lahaiii.. tak complete pulak shape nyer pun!
takpe takpe.. next time kita buat lagi..


layan gambar yang proper sket
haha.. proper la sangat kan
ada nampak macam muka orang tengah senyum tak?
(^,^)v




.


18 comments:

  1. Gambar bulan itu memang cantik. Mak suka. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel kan mak?
      macam katak tengah senyum.. hihi

      Delete
  2. kreatif....cantik hasilnya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. colourful kan k.nza
      mcm boleh buat lukisan abstrak.. kekeke

      Delete
  3. tak sempat nak tgk bulan yang kat Jepun tu...macacm2 kejadian yang pelik2 kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya baru google pasal bulan tu
      wauu.. memang tak pernah tengok gerhana camtu

      Delete
  4. tu light trail la tu. tp kaedahnye lain sikit. heheheh~

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak kira..
      sebab lampu statik, kamera jer gerak.. kekekkeke

      Delete
  5. tgk gambo bulan tu tingat citer Fullmetal Alchemist Brotherhood.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaaa.. tak penah tgk citer tu
      :D

      Delete
  6. hahahhaaaaaaaaaa!!
    kreatip lah yuuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaaa
      tu kes malas pacak tripod tepi jalan sebenonya

      Delete
  7. salam dr.hanie..cantik tu warna warni

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam..
      warna warni kehidupan, acik
      hehe

      Delete
  8. Replies
    1. ena, cari lampu yg statik, set shutter speed 2 secs, pastu gerakkan kamera
      hehehe

      Delete

pecah kaca, pecah cermin..
sudah baca, dialu-alukan mengkomen ;)