Monday, May 28, 2012

Tak Cari Seafood


Weekend yang tiada plan
otak beku
jom keluar?? tak nak window shopping tapi..
5.30 petang baru nak gerak ke Bagan Lalang
ingatkan jalan clear sebab orang pi berkumpul kat Putrajaya
hmpph.. meleset!

masa sampai, tinggal ni jer


hdr la konon.. fail! ;p


Cik Harraz : Daddyyyy... boleh tak main pasir?
Cekeyya : Alaa daddyy... cepat laaa.. asyik-asyik ambik gambar je!


 
ada  3 hantu gemok kehairanan macam tak penah tengok kamera! hehehe


his trademark shot! ;)


betul la kakak tu cakap, baru saya perasan pasir di Bagan Lalang sangat halus!
rasa nak bawak balik buat scrub muka!
eh, tengok lama-lama macam rambut hantu pun ada


macam ni ker blue hour?


belah sini tak berapa blue tapi..



7.50 pm solat maghrib
pusing-pusing tengok kedai makan semua fulhaus!
sudah, kita balik makan kat Old Town kopitiam jer


dan gastritis saya pun datang menyapa..





.

26 comments:

  1. bestnya... tak pernah langsung sampai sini.. teirngin gak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak yan.. nanti kita dating situ nak?
      ;)

      Delete
  2. mmg pasir dia halus pun
    ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2x pegi sebelum ni tak perasan
      hampeh kan.. kikiki

      Delete
  3. best kak kat sini. saya penah pegi pun sekali, tu pun angah bwk

    ReplyDelete
  4. pg sana utk mkn seafood jea tak pernah lg jejak kaki ke pasirnya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ena.. Pasni jgn lupa cekidauttt.. Hehe

      Delete
  5. sy suke gambar tiga dari bawah tu.. pasir :D

    ReplyDelete
  6. BG ni kalau weekend je harus fenuhhh
    apalagi tmpt makannya harus pkl 11 mlm
    baru sampai makanan ..huhu

    ada pernah pi gold cost morib?
    pasirnya halusssssss...mcm buih nescafe..hik3

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula, kalo nak makan, kul 5.30 dah kena terpacak kat kedai

      sekali jer saya gi pantai morib k.ati.. masa sweet 17 dulu. hihi
      pasni balik klang, nak terjah morib pulak lah :)

      Delete
  7. assalam dr.hani..jangan buat scrub muka pasir tu..he he
    nampak je halus tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti muka abes gatal2 ek acik?
      hehehe

      Delete
  8. Cantiknya gambar, tepi laut. Yati tak pernah sampai Bagan Lalang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya dulu2 tak baper glamer pun BL ni yati
      2-3 tahun ni jer baru glamer sket kot :)

      Delete
  9. ceh! pegi jauh2 last2 makan kat oldtown jer? hahaha!!!

    tu blue hour tu - nice.... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. tula pasal.
      kesian ai kan??

      baru ku tau camtu rupanya blue hour..
      sebab kalo tengok real, takdo la blue sangat
      dah ketik baru nampak 'u look blue'.. kehkehkeh

      Delete
  10. kagum sgt2 tgk view tu..cantik sgt2..pntai ni nmpakluas sgt2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah, pantai dia luas.. tak banyak batu
      ombak pun tak kuat sangat :D

      Delete
  11. Jakun jap sebab tak pernah pergi bagan lalang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dokek yo kakpah..
      sejam dah sampai :D

      Delete
  12. haahh..
    kat kamera baru nakpak blue cam tu..

    kann kann kannnn??!
    pasir itu sangat halus!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa saya pijak pasir tu, terus teringat gambar budakkecik tu
      tak melekat di tangan! hehe

      Delete

pecah kaca, pecah cermin..
sudah baca, dialu-alukan mengkomen ;)